Partyflock
 

Pussy lounge reist af naar Tomorrowland

gepubliceerd door , op
Op zondag 20 en 27 juli reist Pussy lounge opnieuw af naar België, met dit keer als eindbestemming Tomorrowland in Boom. Collega organisatie Q-dance is vanaf het begin trouwe hosting partner van dit grootse en succesvolle festival, dat dit jaar ongeveer 360.000 bezoekers zal trekken. Speciaal voor deze jubileum-editie is b2s uitgenodigd om beide zondagen in te vullen en uiteraard kun je tijdens deze hosting de standaard ingrediënten verwachten die zo kenmerkend zijn voor het concept. De vijf residents, danseressen, confetti, opblaas attributen en gekte & gezelligheid reizen namelijk gewoon mee naar onze Zuiderburen!

Check de trailer om een indruk te krijgen van Pussy lounge at Tomorrowland:



Line-up
Paul Elstak
Ruthless
Korsakoff
Dr Phunk
Massiv & The Rebel
Akyra
Giocatori
Balistic
Evil Activities
Mental Theo
The Darkraver

Hosted by Ruffian

De Pussy lounge formule
Pussy lounge staat voor 100% complete madness! De vijf residents Paul Elstak, Ruthless, Mental Theo, The Darkraver en Ruffian zijn tijdens iedere editie aanwezig. Ze voorzien het publiek van de vetste Freestyle beats en zetten de boel volledig op stelten! Ze worden op het podium vergezelt door een groot aantal danseressen die een sexy twist geven aan de show. Hiernaast zijn er altijd allerlei gekke specials aanwezig om in, over of op het publiek te gooien. Verwacht één groot feest, want dat is Pussy lounge; hoe gekker hoe beter, alles kan en alles mag! Dit ook met betrekking tot de muziek. Van jump tot Hardcore: alle hardere stijlen, zowel nieuwe tracks als klassiekers, komen namelijk voorbij.

Summer tour
In de zomer toert Pussy lounge naar maar liefst drie locaties. Op 14 juni strijkt het enige echte Freestyle circus allereerst neer naast de Asterdplas in Breda voor Pussy lounge at the Park. Hierna reist het concept op 20 en 27 juli, maar liefst twee zondagen, af naar België om een hosting te verzorgen tijdens Tomorrowland. Op 16 augustus zal Pussy lounge de één na grootste stage zijn tijdens Decibel outdoor festival 2014. Je kunt deze zomer dus drie maanden achter elkaar genieten van zomerse Pussy lounge edities!

Website
Voor meer informatie over Pussy lounge op Tomorrowland check je www.b2s.nl/pussyloungetl. Wordt ook fan van de Pussy lounge Facebookpagina en blijf op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Pussy lounge!

3 opmerkingen

Ik ga zeker ff kijken, altijd gekkenhuis en top sfeertje.
Vet!