Partyflock
 

Wildstylez tijdens All You Need is Hard in de Hollywood Music Hall

gepubliceerd door , op
Na een onvergetelijke avond met (three hours of) Brennan Heart is het 21 maart de beurt aan Wildstylez! Speciaal voor jullie wordt er voor deze editie van All You Need Is Hard nog een schepje boven opgedaan en hebben ze ook de line-up flink aangepast!

Een ware Freestyle area wordt er deze avond gehost door 'Stuiterbeesten'! En de 'Rawstage'? Die wordt deze avond gehost door Kevin Kaos met zijn nieuw podcast '#RAW'! Ook hebben ze speciaal voor jullie een vette house line-up weten te creëren! Deze avond, 21 maart, hebben ze dus werkelijk voor ieder wat wils op het gebied van harstyle, rawstyle, freestyle en house!

Zoals jullie van All You Need Is Hard gewend zijn, kunnen jullie weer rekenen op spectaculaire shows en leuke verrassingen, zorg dus dat je erbij bent op 21 maart in Hollywood Music Hall samen met Wildstylez!

Line-up
Main area: AYNIH
Wildstylez
Zero Sanctuary
Attaca
Dark Chemistry
The Obsession
Hosted by: Mc Axys
Lights by: MartLightyear

#RAW area
Kevin Kaos
Desnar
Hexagon
Electric Punk
Bassnoize
D-Pressure
Darkrebel

Freestyle: Stuiterbeesten
Dr Phunk
STTRBSTN
Art Inc.
Wessel S
Rapido
Mallenza

House area: Planet 21
Robert Reyez
Juri Diaz
Malcolm Börg
Kevin Orduña
Ruviene La Cruz

Kaartverkoop
Pak je voordeel en koop hier je early bird ticket voor maar €5!

Overige Informatie & Hollywood op Social Media
  • Deur open: 22:00
  • ID is verplicht voor de toegang
  • De Hollywood Music Hall is prima te bereiken via het OV en het achtergelegen parkeerterrein aan de Schiestraat van het AD biedt genoeg parkeerplek.
  • De meest recente informatie en tickets vind je op de Hollywood Music Hall website en de social media pages: www.hmh.nl [presence element=location id=265]{aanwezigheid niet begrepen}

1 opmerking