Partyflock
 

The Clash, 2 Nations 1 Party

gepubliceerd door , op
De taal en cultuur tussen Nederland en Duitsland zijn nauw verbonden en komen voornamelijk tot uitdrukking in interactie. De relatie tussen beide landen is echter zeer complex en heeft een lang verleden. Er bestaan talloze vooroordelen. Enkele voorbeelden zijn dat Nederlanders denken dat Duitsers geen Engels spreken en Duitsers gaan er van uit dat alle Nederlanders Duits kunnen. Een feit is dat Duitsers hoffelijk zijn maar afstandelijk wat bij Nederlanders over het algemeen niet zo is. De standaard vooroordelen kunnen we allemaal: Duitsers zijn gezet, drinken bier en graven kuilen op het strand en Nederlanders dragen allemaal klompen, zijn luidruchtig en gierig.

Een ding hebben deze beide landen wel gemeen en dat is hun liefde voor de harder styles van de house muziek. De harder styles in Nederland zijn bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven waar in Duitsland de harder styles party's nog steeds underground zijn daar ze naar eigen zeggen betreffende ontwikkeling 10 jaar achterlopen op Nederland.

Op 7 december zal in Venray een vriendschappelijke harder styles freestyle battle plaatsvinden tussen deze beide landen. RPM Events uit Nederland en Maddox Events uit Duitsland zullen hun beste artiesten inzetten om gezamelijk een vette party neer te zetten. Van early rave tot oldschool tot happy hardcore tot jumpstyle zullen in een bonte mix uit de speakers knallen. Een van de headliners voor deze party is de van Pussy Lounge bekende DJ Genius. Zorg dat je er bij bent deze avond want het beloofd een groot crazy circus of sound te worden met vele extra's. Zet hem in je agenda en wees er bij.

1 opmerking

Dt wordt grappig, mag je niet missen :)

:p