Partyflock
 

All 50 States voor Unicef

gepubliceerd door , op
All 50 States gaat de uitdaging aan om alle vijftig staten van de USA te bezoeken voor Unicef! Per staat die bezocht weet te worden kunnen donateurs een bedrag schenken aan Unicef. Afgelopen september is er begonnen aan deze geweldige uitdaging met het noordoosten van de USA. Tijdens deze trip zijn er 11 staten bezocht van Washington D.C. tot aan Boston. Het tweede gedeelte begint april 2014 en dan worden de overige 39 staten, waaronder moeilijk te bereiken staten als Alaska en Hawaii, aangedaan in minimaal zes maanden. De eerste trip heeft al een leuk bedrag opgeleverd voor Unicef, maar nu is er een extra event georganiseerd om nog meer geld op te halen voor Unicef!

Om nog meer donaties binnen te halen organiseert All 50 States in samenwerking met een aantal top DJ's een benefietavond waarbij de kaartverkoop wordt gedoneerd aan Unicef. Voor deze actie hebben Emiel Roché, Nikki Nice, Camiel Daamen, Miss Phoenix, Miss BontBeats en Madster zich bereid gevonden om tijdens een benefietavond voor All 50 States te draaien. Allemaal hebben zij hun eigen sound, maar allemaal doen ze het maar voor één ding: Unicef!

En wat een geweldige locatie is er hiervoor beschikbaar gesteld! Traverse anno 2011 in Helmond is een zaal met 1000 man capaciteit waar een ongelooflijke sfeer hangt! Laat je verrassen door de ongelofelijke show en remember: dresscode is American!

Hoe gaaf is het dat jij tijdens een geweldige avond een bijdrage kunt hebben in het welzijn van jonge kinderen. Jij een geweldige avond, zij een kans op een betere toekomst. Zeker met de recentelijke gebeurtenissen op de Filipijnen kan Unicef een extra steuntje gebruiken!

Early bird tickets zijn slechts €10, deurverkoop is €17,50! Reserveer snel je early bird tickets voordat ze op zijn!
Kijk op all50states.nl voor het laatste nieuws over het event en deze uitdaging!

Line up:
Nikki Nice
Emiel Roché
Camiel Daamen
Miss Phoenix
Miss BontBeats
Madster