Partyflock
 

Tweede Technocruise op 5 oktober

gepubliceerd door , op
Op 5 oktober is het weer zo ver! Het is dan tijd voor het tweede deel van de Techno Cruise! De bezoekers van de vorige editie zullen kunnen bevestigen dat dit een topfeest was waarvan de sfeer uniek was! Daarom heeft de organisatie besloten het drie maanden later dunnetjes over te doen! Ditmaal is gekozen om het in Rotterdam te doen in verband met de betere bereikbaarheid. En ze doen het weer op een boot met twee decks, voorzien van voldoende bars en toiletten!

Je gaat dus weer schranzen op het water! De kaarten vliegen de deur uit dus zorg dat je op tijd je ticket reserveert en deze editie niet mist! De kapitein is ook ditmaal weer niemand minder dan Frank Kvitta! Er zal op twee decks te beste techno en hardtechno te horen zijn! Naast Kvitta is er op het 'Schranz-dek' plaats gemaakt voor: Mike Drama, Viper XXL, Boris S, Mike Drama en ook voor vrouwelijk schoon: Daniela Haverbeck!

Ook is er een dek voor de technoliefhebbers. Ook hier zal Captain Kvitta een technoset weg gaan zetten. Als kapitein moet je natuurlijk goed overzicht bewaren over het gehele schip! De overige namen zijn: Manuel Orf (Viper XXL), stranger (die na zijn set bij de voorgaande editie zeker niet mag ontbreken!), Oliver Kucera, Giuseppe Castani en Sceptical C!
Al met al een zeer internationale line-up waar de organisatie wederom trots op is!

Vertrek en aankomst:Boompjes Rotterdam (naast Fitness First)
Totale duur van het feest:18:00 tot 01:00
Totale duur varen:19:30 tot 23:15 (Tot 19:15 boarden)

De vertreklocatie is perfect te bereiken met het openbaar vervoer! Station Rotterdam Blaak is op loopafstand en ook is er parkeergelegenheid in de buurt.

Heeft bovenstaande je interesse gewekt en wil je deze unieke ervaring meemaken? Stuur dan snel een reserveringsmail naar info@technocruise.net. Hierna ontvang je een e-mail met verdere instructie om je bestelling af te ronden! Nogmaals de kaartverkoop gaat erg hard dus zorg dat je er op tijd bij bent! Voor verdere informatie kunt u ook een mail sturen, Partyflock in de gaten houden of de site www.technocruise.net bekijken!

3 opmerkingen

Helaas kon ik er de vorige editie niet bij zijn, nu op zaterdag dus dikke prima
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4147, 2552}
Top! Het gaat weer een mooie worden! Vergeet niet tijdig je reserveringsmail te sturen!
Uitspraak van Loky op donderdag 19 september 2013 om 13:22:
Vergeet niet tijdig je reserveringsmail te sturen!


Dat is gelukt, ik wacht nu geduldig op de bevestiging dat ik betaald heb en mijn tickets kan ontvangen :)
En langer feest, dus langere sets toch?