Partyflock
 

Bavaria presenteert line-up en teaser Zo. Festival

gepubliceerd door , op
In navolging van de succesvolle eerste editie in 2012, presenteert Bavaria op 21 september 2013 de 2e editie van het Zo. Festival. Het terrein van de Brabantse brouwer zal wederom het decor zijn voor een festival vol muziek, creatieve belevenissen en verrassende acts. Evenals vorig jaar zullen de diversiteit en nieuwigheden op het gebied van bier een belangrijke rol spelen op het Zo. Festival.

Ook dit jaar heeft het festival weer een zeer aantrekkelijke affiche samen weten te stellen. Zo komen o.a. de populaire hip hop formatie The Opposites (bekend van o.a. 'sukkel voor de liefde' en 'Thunder'), Yellow Claw (bekend van o.a. 'allermooiste feestje'), Dearworld, de Great Minds en Mr. Polska richting het Brabantse land om een feestje te bouwen. Danceliefhebbers kunnen hun hart ophalen met o.a. Martin Garrix, La Fuente, Guerilla Speakers, Duustere DNS, Wanna be a star en Snelle Jelle. Tevens presenteert de organisatie dit jaar een nieuwe techno-area, waarbij o.a. Secret Cinema en Kabale und Liebe hun opwachting zullen maken. Voor de volledige line-up zie line-up.

Voor een indruk van het festival zie hier de officiële teaser:

De eerste editie van het Zo. Festival werd vorig jaar door ruim 3.000 mensen bezocht. Bavaria mikt dit jaar met een gevarieerd programma en een uitbreiding van de area's op 5.000 bezoekers. Het Zo. Festival wordt georganiseerd in samenwerking met WiSH Events.

Meer informatie over het festival en over de kaartverkoop is te vinden op zofestival.com.

2 opmerkingen