Partyflock
 

Miss Teddy's Last Wish voor KWF Kankerbestrijding

gepubliceerd door , op
Op 27 juli 2013 organiseert Press2play-Events: Miss Teddy's Last Wish in de North Sea Venue, te Zaandam. Een actie die is ontstaan na een oproep van Miss Teddy Pedigree Paul in het televisie programma Hart van Nederland. Miss Teddy Pedigree Paul was een dragqueen die aan een ongeneeslijke vorm van kanker leed.

Op 22 januari 2013, overleed Ruud Swanen, beter bekend als Miss Teddy Pedigree Paul, aan een terminale vorm van lymfeklierkanker. In december 2012 kreeg hij te horen dat de artsen hem hadden opgegeven. 'Ik ga dus dood' zegt hij in het filmpje dat ook te vinden is op YouTube en waar hij openhartig spreekt over zijn ziekte. Op 30 juli 2013 zou hij jarig zijn geweest en een groot feest geven, waarbij hij als doel stelde €100.000 op te halen voor het KWF. Voor dit initiatief is echter zoveel belangstelling, dat de actie inmiddels is uitgegroeid tot een nationale actie voor het KWF 'Teddy4KWF', waar veel verschillende organisaties en particulieren aan deelnemen, om zo ook hun bijdrage te leveren aan het doel van Miss Teddy.

Als onderdeel van deze actie, heeft Press2Play-Events: Miss Teddy's Last Wish bedacht, een groot evenement met maar liefst vijf areas, waar meer dan vijftig artiesten belangeloos zullen optreden en waarvan de volledige opbrengst naar het KWF gaat. Namen als the 2 Faced Funks, Benny Rodrigues, Andy Jones ft Jennifer Cooke (live) , Leroy Styles, Mike S, Peter Gelderblom, Fajah Lourens, MC Spyder, David Goncalves (Idols) en vele anderen zullen tijdens dit evenement hun talenten inzetten voor het KWF en in het bijzonder voor Miss Teddy. De bekende fotograaf Erwin Olaf zal een spectaculaire VJ show weg gaan geven. En ook Sexy Events levert een grote bijdrage aan Miss Teddy's Last Wish. Zij zullen area 2 hosten met 'Sexy in the House', waar DJ's als Jean, Carlos Barbosa, Jay Da Silva en MC Jeany op zullen treden onder regelmatige begeleiding van Cleyton Barros on the percussions.

Miss Teddy's last Wish
Meer informatie over dit evenement is te vinden op onze website www.missteddyslastwish.com
Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets. Reguliere tickets €25,-, VIP tickets €37.50 (80 stuks). Kun je hier niet bij zijn, maar wil je wel een bijdrage leveren? Kijk dan op de site en lever een bijdrage door een donatie te doen. Tevens is de organisatie op zoek naar sponsors die een bijdrage willen leveren aan Miss Teddy's last Wish in welke vorm dan ook. Hiervoor ku je contact opnemen met Mirella Heimgartner op telefoonnummer 0619401944 of via het emailadres kwfstunt@gmail.com.

Meer informatie over de landelijke actie is te vinden op www.staoptegenkanker.nl. Op deze website hebben alle actienemers een eigen actiepagina waar zij sponsors oproepen hen te steunen.

Sta op tegen kanker
Iedereen kent helaas wel iemand in zijn naaste omgeving met kanker. Eén op de drie mensen in Nederland krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker. Het aantal kankerpatiënten zal blijven stijgen tot 40% meer kankergevallen in 2020. Onderzoek helpt om de droom te realiseren van minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Met Sta op tegen kanker nodigt KWF Kankerbestrijding Nederland uit om in actie te komen. Iedereen kan zich op zijn eigen unieke manier inzetten in de strijd tegen kanker. Bijvoorbeeld door te collecteren, donateur te worden of een sponsorloop te organiseren.

1 opmerking

Teddy rocked!

http://www.youtube.com/watch?v=ubiWhhKfGyk