Partyflock
 

Bavaria presenteert eerste deel line-up Zo. Festival

gepubliceerd door , op
Bavaria presenteert vandaag de line-up voor de tweede editie van het Zo. Festival. Op zaterdag 21 september zal het terrein van de Brabantse brouwer wederom het decor zijn voor een festival vol muziek, creatieve belevenissen en verrassende acts. Evenals vorig jaar zullen de diversiteit en nieuwigheden op het gebied van bier een belangrijke rol spelen op het Zo. Festival.

The Opposites, Yellow Claw, Dearworld en Mr. Polska zullen hun opwachting maken op 21 september. Daarnaast zijn ook de Hilversum House Mafia, Kabale und Liebe, Snelle Jelle, Jamie Johnson, Bottle Boys, AddyHaddy & Leep, Wannabeastar en Spacegirls op het podium te vinden. In aanloop naar september zullen nog meerdere namen en acts bekend gemaakt worden. Ook de invulling van de creatieve area's en de volledige programmering zullen dan aangekondigd worden.

De eerste editie van het Zo. Festival werd vorig jaar door ruim 3.000 mensen bezocht. Bavaria mikt dit jaar met een gevarieerd programma en een uitbreiding van de area's op 5.000 bezoekers. Het Zo. Festival wordt georganiseerd in samenwerking met WiSH Events. Meer informatie over het festival en over de kaartverkoop is te vinden op www.bavaria.nl/zofestival.

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 917, 46480, 6819}
Zo. Nu eerst koppijn.
Als je niet tegen bier kunt, moet je het niet drinken (y)