Partyflock
 

Moon Star Events presenteert op 12 april Turning Point
Reunion edition

gepubliceerd door , op
Turning Point
21 februari 2013
Op 23 april 2010 heeft Nederland voor het eerst kunnen kennismaken met het eerste evenement dat door Moon Star Events is georganiseerd. Dit evenement was Vengeance dat in Pand 3 in Deventer plaatst vond. Na deze eerste editie was de visie van Moon Star Events duidelijk. Moon Star Events wil tijdens hun evenement een podium bieden aan beginnend en opkomend talent. Dit omdat er genoeg talent op de wereld is die een kans verdient.

Veel bezoekers hebben in de jaren daar opvolgend gezien dat Moon Star Events geen 1 dags vlieg was. Want in die jaren daarna kwam Moon Star Events met Turning Point, Final Resolution en Unforgiven. Dit laatste evenement organiseert Moon Star Events samen met Hardest Dreams.

Op 28 januari 2012 heeft Moon Star Events een stap verder kunnen maken met hun concept Destinaton X dat zij mochten organiseren in De Bij Lampe in Raalte . Dit concept heeft inmiddels op 12 januari jongstleden een vervolg gehad met een tweede editie. Op dit concept presenteert Moon Star Events een line-up waarbij een combinatie van talent en gevestigde artiesten van nu mogelijk is.

Moon Star Events is blij dat zij in Pand 3 talent een kans en een podium konden bieden in de afgelopen jaren. En Moon Star Events vind het daarom ook tijd dat deze editie van Turning Point een soort van Reünie editie word. Dit omdat Moon Star Events zeer blij is dat zij in de afgelopen jaren veel talenten de kans hebben kunnen geven. En het siert Moon Star Events ook dat er vaak veel positieve reacties zijn op hun manier van line-ups bepalen. Want dat is eigenlijk waar Moon Star Events het voor doet. Talent een podium bieden zodat ook het publiek kennis met het talent in Nederland kan maken.

Omdat er in de afgelopen drie jaar veel talenten hun skils hebben laten zien tijdens de evenementen van Moon Star Events, was het voor Moon Star Events niet makkelijk om een selectie te maken voor deze editie. Moon Star Events heeft geprobeerd een zo gevarieerde line-up neer te zetten. En presenteert jullie graag op 12 april de volgende artiesten die samen met jullie tijdens deze reünie editie Pand 3 op zijn kop zullen zetten.

Dark Spinnerz
Audacious
Dymonic.
Necroformers

Deze avond zal worden gehost door Mc Livid.

Moon Star Events hoopt jullie allemaal op 12 april weer te treffen in Pand 3 te Deventer om er samen weer een mooi feest van te maken. En ook hoopt Moon Star Events dat zij nog lang hun visie kunnen uitstralen tijdens hun evenementen. Want uiteindelijk is het talent in Nederland de toekomst voor de muziek industrie.

1 opmerking