Partyflock
 

B.I.T.C.H voorverkoop begonnen
Watch the aftemovie

gepubliceerd door , op
B.I.T.C.H
18 januari 2013
FeestB.I.T.C.H · Number 1 fetish party Site
Datumzaterdag 5 oktober 2013
WinactieB.I.T.C.H actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
B.I.T.C.H is hét fetish feest van Nederland. Met de leukste, gezelligste en mooiste mensen. Ook daarom moet je er vroeg bij zijn met kaarten. De voorverkoop is al begonnen en nu al is 50% van alle online VIP kaarten verkocht. De B.I.T.C.H VIP kaarten gaan altijd keihard en dat is niet voor niets. De mensen krijgen waar voor hun geld. Bij binnenkomst krijgen de VIP gasten al een dubbel dvd, cd box. Ze krijgen altijd een cadeautje als een zweepje of iets. Ze krijgen een bandje waarmee ze één van de twee VIP ruimtes kunnen betrekken. Op de VIP ruimtes staat altijd een chocoladefontein en een oesterman en sushi en natuurlijk de VIP-hostessen die je verwelkomen met de lekkerste hapjes, ijsjes en fruit. En desgewenst kun je je er gratis laten masseren. Je hebt je eigen bar en je kunt overal lekker relaxen op de lounge banken. Dit allemaal voor maar 12 euro meer dan een normale kaart! Bestel daarom snel je kaarten voordat ze op zijn bij koop tickets of koop tickets.

B.I.T.C.H in februari was weer een groot succes. Bedankt allemaal voor de sfeer die dankzij jullie weer super was. Hier de aftermovie:



Ben je nog nooit geweest op B.I.T.C.H maar toch heel nieuwsgierig? Probeer het dan een keer, want het B.I.T.C.H publiek ontvangt je met open armen. Nergens is het zo gemoedelijk als op B.I.T.C.H. Het is een familie en daar is de organisatie trots op. De organisatie streeft naar perfectie en met alle op of aanmerkingen wordt ook daadwerkelijk wat gedaan! Heb je vragen met betrekking tot de dresscode kun je mailen. Heb je vragen over de muziek of hosting partners? Mail ons dan. B.I.T.C.H heeft super goede hosting partners als Slave for Passion en The Clinic. Ook Prikkel xxxx zorgt er elke keer weer voor dat de zaal uit zijn voegen barst tot het einde. Ook is de locatie omgetoverd tot een fetish paradijs met heel veel playrooms en veel spannende donkere hoekjes. Koop je kaartje nu want je kan het alvast beter in huis hebben. Ga naar koop tickets of koop tickets.

12 opmerkingen

 
heerlijke aftermovie weer effies nagenieten:hug:
Moet dit feest toch echt een keer mee gaan maken!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2422, 7815, 5564, 2982, 7813}
Artiest {SHOWLIST artist 36510, 52727}
Uitspraak van DannyBlok op woensdag 20 februari 2013 om 11:49:
Moet dit feest toch echt een keer mee gaan maken!!


WATCH OUT....you'll get addicted !! Mega zin in :bounce: :bounce:
Uitspraak van Beatz Per Marco op woensdag 20 februari 2013 om 12:56:
WATCH OUT....you'll get addicted !! Mega zin in :bounce: :bounce:


Ja Crazyland addicted ben ik al! volgende week zaterdag Wild Wild West!! ;)
 
Zeker heerlijke AM maar geen best stukje muziek eronder...opmerkelijk...
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 februari 2013 om 08:05:
Zeker heerlijke AM maar geen best stukje muziek eronder...opmerkelijk


niet goed gemixt... jammer he
 
Uitspraak van Mike S en Tanya S op vrijdag 22 februari 2013 om 11:53:
niet goed gemixt... jammer he


Niet goed gemixt??? Nou ja,so be it...had het eigenlijk over je muziek keus....een BITCH-aftermovie moet van je scherm af klappen,in deze zeker niet...
Vind het ook geen afspiegeling het geen gedraaid wordt,stukje live er onder proeft heel anders....
laatste aanpassing