Partyflock
 
Element Symp.tom is niet algemeen zichtbaar!

Intersection brengt breaks & core voor fijnproevers

gepubliceerd door , op
Intersection
23 september 2012
Eindelijk, 26 januari is het dan zover: Intersection, een nieuw concept in Baroeg Rotterdam dat het beste uit de harde en duistere uithoeken van de dancemuziek combineert. Of je nu een liefhebber bent van stevige drum 'n bass, krakende industrial of beukende UK hardcore, bij Intersection word je getrakteerd op een avond vol kicks en snares. Het bijzondere van de organisatie achter Intersection is dat ze ontstaan is uit een groep vrienden die samengebracht zijn door hun passie voor breaks en kicks. Het is daarom echt een feest van liefhebbers voor liefhebbers geworden, en dat is duidelijk te merken in de line-up.

Bij een feest dat draait om een gevarieerd avond binnen industrial hardcore, harde drum 'n bass en UK hardcore is één naam natuurlijk een absolute must: The Outside Agency. Net als de organisatie van Intersection zijn deze mannen wars van hokjesdenken, hetgeen geresulteerd heeft in het ontstaan van een nieuw genre dat elementen uit de hardcore, drum 'n bass en dubstep combineert: crossbreed. Daarnaast heeft hun kunde met dit complete pallet aan genres ertoe geleid dat ze tot de absolute wereldtop behoren met een hoog technisch niveau in productie en live performances. Voor een dergelijke act is een uur veel te weinig, vandaar dat The Outside Agency op Intersection een twee uur lange reis door hun repertoire zal maken. Maar Intersection legt de lat hoog en vult de Line-up aan met Warchetype, het nieuwe alias van industrial hardcore veteraan Mental Wreckage. Onder die naam heeft hij als mede-oprichter van het Symp.tom label zijn stempel stevig gedrukt op de scene, een lijn die hij als Warchetype keihard doorzet.

Ook scratchkoning Greg D zal zijn opwachting maken, in een battle met niemand minder dan War is inevitable, de man die eerder al de nodige onrust creëerde op Qore 3.0 en Q-BASE. Trage slopende industrial zal verzorgd worden door Demanufacturer, waarna Krauser het tempo omhoog zal schroeven met een hardcore set waarbij men de aansteker rustig in de broekzak kan houden. De liefhebbers van snaregeweld worden zeker niet vergeten als Deluge of Sound een vloedgolf van darkstep en breakcore over zijn publiek uitstort. Tenslotte zal de avond in stijl afgesloten worden door het illustere duo Makebelieve en Foxhound met een spijkerharde UK hardcore set.

En wat is nou het grote voordeel van een organisatie van liefhebbers in plaats van geldwolven? Een uiterst schappelijke toegangsprijs van 10 euro. Tot Intersection, 26 januari in Baroeg Rotterdam!

14 opmerkingen

Bazenfeest! _o_

Gruwelijk veel zin in :D
Vette uitzending gisteren op Hardcore Radio! Ernstig in de twijfel.
Artiest {SHOWLIST artist 43071, 56179}
Als je gewoon weer eens iets anders wil, gewoon komen :)
Artiest Vexer
Mooi een dansje wagen hier :)

Baroeg is trouwens erg relaxt bereikbaar met het OV. Zeker als je van Zuid-Nederland en/of aan de treinlijn Amsterdam/Leiden/Den Haag/Delft woont: zonder overstappen kan je uitstappen op Rotterdam Lombardijen.

Dit station is op 5 minuten lopen van Baroeg :)
laatste aanpassing
 
Eindelijk eens een feest wat zeeeeeer de moeite waard is en betaalbaar!!
Zeker weten aanwezig. Al moet ik wel van oost NL naar west NL, ik heb het er voor over!
Artiest {SHOWLIST artist 65701, 129028, 75193, 65637}
Uitspraak van RubendB op vrijdag 11 januari 2013 om 10:08:
Vette uitzending gisteren op Hardcore Radio! Ernstig in de twijfel.


Lijkt me voor die paar stuivers niet nodig he? Gewoon komen zeg ik, dikste feest van 2013.
SPAM !!!

De desbetreffende radio uitzending ;

http://lsdb.nl/set/125569/demanufacturer-makebelieve-hardcore-radionl-intersection-special-10-01-13.html
Nog maar 2 weekjes wachten :D
 
Uitspraak van RubendB op vrijdag 11 januari 2013 om 10:08:
Vette uitzending gisteren op Hardcore Radio! Ernstig in de twijfel.


Het is 10 euro :)

Met 2 uur ToA, en vele andere goede gezellige DJs.
 
Werkzaam bij Partyflock
Ja!
Subliem vette shit wordt dit. Wat ik je brom.