Partyflock
 

Love and Respect for Kika

gepubliceerd door , op
Zoals je wellicht weet, groeit het aantal kinderen dat lijdt aan kanker nog elk jaar. Elk mens zal van mening zijn dat deze vreselijke ziekte geen mens zou moeten treffen, vaak wordt gezegd: 'Ik wens het mijn ergste vijand zelfs niet toe'. Maar vroeg of laat krijgt praktisch iedereen een keer te maken met iemand in zijn of haar omgeving bij wie kanker wordt geconstateerd. Wanneer een kind door deze ziekte wordt getroffen, is de impact echter nog vele malen groter. Gezinnen worden door een ziekte als deze voor altijd beïnvloed; ouders verliezen hun kind, kinderen verliezen hun broertje of zusje.

De stichting Kika (kinderen kankervrij) doet al jaren enorm goed werk in hun strijd tegen jeugdkanker en in hun doel om kinderen die erdoor worden getroffen, zo goed mogelijk te helpen. Zij zorgen ervoor dat deze kinderen goede begeleiding krijgen, dat ze nog leuke dingen kunnen doen, dat ze ondanks hun, vaak terminale, ziekte tóch nog een leven kunnen hebben. En wat te denken van de kinderen die door het werk van Kika zich beter voelen, wat uiteindelijk soms zelfs van invloed is op de genezing. De stichting heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Specifiek streeft KiKa naar:
  • Verhoging van de genezingskans.
  • Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
  • Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).


Marco en Francina van Stichting Love and Respect hebben besloten nu voor de tweede keer Kika het goede doel te laten zijn deze editie. Op zaterdag 19 januari 2013 organiseert deze stichting een evenement waarmee zij wederom aandacht willen vragen voor Kika.

Onder de naam Love and Respect for Kika zal het feest plaatsvinden in de Crystal Venue. Het management van de Crystal Venue heeft de locatie geheel kosteloos beschikbaar gesteld. Daarnaast zijn er meer dan twintig dj's die hebben toegezegd mee te willen werken en geheel kosteloos te komen draaien. Zo zullen o.a. de Finse dj Proteus, Ko-c v/s Ed Mission, Frenckel, Dazzle, Miss Melody, Alberto Valenti en MEM maar ook een paar Engelse dj's zullen aanwezig zijn o.a Louk, Jake Nicholls en JP & Jukesy een daverend optreden verzorgen op deze bijzondere avond.

De complete line-up is reeds bekend:



Naast het muzikale vermaak zijn er diverse stands aanwezig met kleding, sieraden en aan aantal danseressen en een vette lasershow.. Er is geen dresscode en de tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets.

Voor alle mensen die zin hebben in een mooi feest en daarnaast Kika een warm hart toedragen, zet het vast in je agenda, zaterdag 19 januari, Love and Respect for Kika.

6 opmerkingen

 
RESPECT :respect:
We gaan er wederom een leuk feest van maken met diverse dj`s uit binnen en buitenland...
De mysteryguest dj maak ik begin Januari bekend deze zal de zaal op zn kop zetten en menig fan uit zn dakkie laten gaan !!

Er is entertainment aanwezig in de vorm van mooie danseressen , steltlopers , lasers , kleding en sieradenstand , gratis fruit , ijs en snoepgoed , groot led scherm , vip-area noem maar op !

Beter kan je t nieuwe jaar niet beginnen dacht ik zo....
Goed initiatief (Y)