Partyflock
 

Bekendmaking line-up Unforgiven

gepubliceerd door , op
Unforgiven
30 november 2012
FeestUnforgiven · The battle continues
Datumvrijdag 14 december 2012
LocatiePand 3
Na een online dj-contest van twee maanden is op 19 oktober om 23.59 het inschrijven gestopt. In de tussentijd konden Hardest Dreams en Moon Star Events rustig de tijd nemen om alle demo's te beluisteren.

Online dj-contest
Veel (internet)tijd hebben Hardest Dreams en Moon Star Events er ingestoken. Met maar liefs 83 demo's die zijn binnengekomen hebben Hardest Dreams en Moon Star Events alle demo's zorgvuldig moeten beluisteren om een beslissing te kunnen nemen wie uiteindelijk op de derde editie van Unforgiven zouden staan.

Via een forumbericht op Partyflock doen Hardest Dreams en Moon Star Events voor de tweede keer een online dj-contest. Via deze contest willen de beide organisaties beginnende dj's een kans geven om een plekje te veroveren. De organisaties gaan hierbij geheel uit van de ingezonden demo. Beginneling of al heel wat feestjes op je naam staan? Het maken Hardest Dreams en Moon Star Events niets uit.

Unforgiven vs Pand 3
Op 14 december 2012 zal in Pand 3 de derde editie van Unforgiven plaatsvinden. Het kleine maar fijne 'Pantje' staat bekend om zijn underground sfeer en goed geluid. Trots zijn Hardest Dreams en Moon Star Events zeker dat hun mogen organiseren in Pand 3.

Moon Star Events
Nadat Moon Star Events zich met alle stijlen rondom de harder styles bezig was heeft Moon Star Events enige maanden geleden besloten zich verder te verdiepen in hardstyle. Met feesten als Turning Point in Pand 3 en Destination X in Bij Lampe timmert Moon Star Events al een heel eind weg in deze scene.

Hardest Dreams
Hardest Dreams heeft net als Moon Star Events de hardere stijlen op zich genomen om er elke keer weer een knalfeest van te maken. Mede omdat hardcore en frenchcore wat beter ligt bij Hardest Dreams heeft deze organisatie gezegd door te gaan met hardcore, maar voornamelijk frenchcore. Met de Hard-Aholic edities heeft Hardest Dreams al heel wat leuke setjes voorbij laten vliegen in Pand 3.

Met al heel wat feestjes in het archief te hebben staan voor zowel de organisaties als de locatie gaan ze allemaal gewoon lekker stevig door.

Waarom de samenwerking?
Hardest Dreams en Moon Star Events hebben samen de visie dat elke dj een kans moet kunnen krijgen. Meer valt er toch niet over te zeggen?!

De Unforgiven line up:
Met trots vermelden Hardest Dreams en Moon Star Events samen de line up voor deze editie.
Ablazed
Audacious
Boneyard
Dizruptor
Dispase
Fuzed
Salvage
Undefined
En niemand minder dan MC Skullcrusher!

De organisaties zullen binnenkort met de Unforgiven battles, timetable en flyer online verschijnen. Dus nog even geduld!

Hou social media in de gaten via onderstaande websites en blijf op de hoogte rondom al de feestjes en nieuwtjes van Hardest Dreams, Moon Star Events en natuurlijk Pand 3.

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij Moon Star Events
:D here we go again.
laatste aanpassing