Partyflock
 

Hell's Basement

gepubliceerd door , op
Hell's Basement
21 augustus 2012
Vrijdag 5 oktober zal er een nieuwe editie van Amersfoorts hardste hardcore-evenement plaatsvinden. Hell's Basement heeft in de afgelopen jaren vele succesvolle edities gehad. De trouwe bezoekers weten dan ook wat ze op Hell's Basement kunnen verwachten: goede artiesten, een gevarieerd programma, een topsfeer en goed geluid. Voor deze editie heeft de organisatie dan ook flink uitgepakt.

Wat te denken aan de acts van Enzyme Records: Nosferatu, Ophidian en Lunatic & Miss Hysteria. En de mannen van Megarave die bekend staan om hun harde uptempo hardcore.

Nosferatu, een hardcore legende van Nederlandse bodem. Wat te denken aan zijn legendarische afsluiting op het Decibel festival dit jaar. Op dit moment is Nosferatu druk bezig met zijn derde album: Strength! Op dit album zullen onder andere collabs staan met: Ruffneck, Tha Playah, Drokz, Lunatic & Miss Hysteria en Triax. Op Hell's Basement zal hij zeker de nodige tracks van zijn album ten gehore brengen.

Ophidian, als je aan deze artiest denkt, denk je vooral aan hits als Butterfly, Angel, So Many Sacrifices, Abandon, The Middle Childeren en natuurlijk experimentelere tracks zoals zijn Blackbox, Predator & prey en End the Earth. Zijn diversiteit en muzikaliteit is hetgeen wat deze artiest zo uniek maakt.
Ook Ophidian is bezig met een album waar later dit jaar meer bekend over zal worden.

Lunatic & Miss Hysteria
Paraat staan ook de residents van Hell's Basement Lunatic & Miss Hysteria, die het publiek zullen bedienen op een hard en duister setje zoals je van dit duo gewend bent. Binnenkort komt dit duo met een aantal nieuwe tracks uit op Enzyme Records waaronder een collab met Nosferatu en Ophidian.

Chrono & The Demon Dwarf
Deze mannen van Megarave Records staan vooral bekend om hun harde sound. Wat te denken aan tracks als: The Corner, Doe is ff rustig aan en het BKJN anthem. Deze heren zullen deze editie van Hell's Basement waardig en hard afsluiten.

The Beat Controller is op deze avond ook aanwezig en zal een verassende set ten gehore brengen. Hij is vooral bekend van zijn optredens op feesten als Pokkeherrie en Army of Hardcore en van zijn releases op het label Important Hardcore. Mc M-Core zal deze mannen bijstaan om er een waar spektakel van te maken.
De line-up wordt compleet gemaakt door 2 interessante battles. Affix zal namelijk samen met Scott Marten het publiek verwennen met een weergaloze mainstream hardcore set en J-Roon & Kosmix van het Negative Audio label zullen een set neerzetten met daarin veel nieuwe rauwe tracks van dit label.

Line Up

Nosferatu
Ophidian
Lunatic & Miss Hysteria
Chrono & The Demon Dwarf
The Beat Controller
J-Roon & Kosmix
Affix
Scott Marten

Hosted by Mc M-Core

Visuals by vj Slof
Dancing Entertainment by A2B Entertainment
Merchandise by 100% Hardcore.

Poppodium de Kelder is gelegen aan het Eemplein te Amersfoort. De goede sfeer, het harde geluid, de industriële uitstraling, de gunstige ligging en de goede parkeervoorziening maken dit een perfecte locatie voor Hell's Basement.

De kaarten zullen 10 euro in de voorverkoop zijn en 12,50 aan de deur. De kaarten in de voorverkoop kunnen worden gehaald bij de Primera winkels, via Paypal en op de site van de Kelder. Omdat de tickets voor de Hell's Basement edities altijd erg hard gaan, raadt de organisatie de bezoekers aan om kaarten in de voorverkoop te kopen.

Op dit evenement zullen danseressen van A2B Entertainment voor het nodige entertainment zorgen. Ook zal er een merchandise stand van 100% hardcore aanwezig zijn!

2 opmerkingen

Mooi verjaardagsfeestje om de hoek. Tot volgende week :yES:
Word weer geakkkk