Partyflock
 

Re-Action Outdoor
Re-Activated

gepubliceerd door , op
Re-Action Outdoor Festival
6 augustus 2012
Danceliefhebbers uit het zuiden van het land kunnen hun borst nat maken: op zaterdag 29 september wordt in Valkenswaard voor de derde keer het dancefestival Re-Action Outdoor georganiseerd. Na twee jaar te hebben stilgelegen is na hard werken, veel lobbyen, overleg voeren en goede afspraken maken Re-Action Outdoor - Re-Activated op 29 september 2012 gegarandeerd een feit. De vergunning ligt op tafel, de dj's zijn geboekt en de drank staat koud. De organisatie daagt jullie uit om er samen een knallende derde editie van te maken.

Re-Action Outdoor 2012 bestaat dit jaar uit 3 area's: Re-Activate (hardstyle), Re-Booting (house & techno) en Warriors of the Core (hardcore). Omdat het weer eind september Grillig kan zijn heeft de organisatie gekozen om de 2 grootste stages in tenten te houden. Pokkeweer is vanaf nu geen reden meer om weg te blijven. Voor de diehards die geen regen schuwen is de derde area geheel outdoor. Of het blijft gewoon mooi weer.

Re-Action = Re-Activate
Neem je tuingereedschap maar mee, want hier gaat gesnoeid worden! Uit de fijne stal van Fusion zijn o.a. Dozer, Jack of Sound en The Pitcher geboekt. Deze mannen hebben eigenlijk stuk voor stuk geen introductie meer nodig.

Dit jaar heeft Re-Action de primeur met niet één, niet twee, maar drie buitenlandse artiesten! Als eerst betreed het Belgisch-Nederland duo In-Phase het podium. in 2009 kwam hun doorbraak met een release op Torque Beats. Vanaf dat moment timmeren ze flink aan de weg. Ook met Aussie NitrouZ is het hard gegaan in korte tijd. Zijn zomerhit 'Can't hold me back' samen met Code Black domineerde een tijd lang de charts. And last but not least, Da Tweekaz! Deze twee mafketels uit Noorwegen komen op Re-Action de boel op stelten zetten. Inclusief zonnebril en badeend! Thanks Ryan.

Is dit dan alles? Nee! er gaat ook gezaagd worden! Zaagmeesters Niels en Pepijn van de Frequencerz zullen de fijne techniek van het zagen in Valkenswaard laten horen. Nadat zij met hun set klaar zijn zal er van het Re Action terrein nog maar weinig over zijn.

De hele dag word de Re-Activate stage gehost door niet minder dan MC Renegade. Met al vele festivals op zijn naam en vaste MC van de Noisecontrollers live act weet hij als geen ander hoe je een feestje moet bouwen!

Re-Action = Re-Booting
Re-Booting is dit jaar de open air stage waar liefhebbers van club, (tech)house, techno en andere aanverwante stijlen aan hun trekken komen. Tevens staat dit podium in het teken van live acts. Dj Licious komt met zijn trouwe saxofoonblazer Sakso het publiek verassen. Bekend van Daydream Festival, Tomorrowland, Extrema outdoor, do I need to say more? Ivo en what the FRNK gaan laten zien dat een overstuurde gitaar prima samengaat met (tech)house. en als dat nog niet genoeg is, zullen de nachtburgemeesters de spreekwoordelijke tent afbreken! Een verrassende naam in de line-up is E.D.G.E., een samen voegsel van Rick Angel (Zodiak Commune) en ZIX (DommelVallei). Zij zullen een drie uur lang durende DJ set opvoeren met de beste techno uit Eindhoven en omstreken. Als dat maar goed gaat komen! Verdere support acts zijn artiesten zoals Impression, die onlangs getekend heeft bij Black Hole Recordings, Tony & Mr. Tee met hun FloorFillers concept en Bart Maatje die zijn zwoele house ten gehoren zal brengen. Dit alles ondersteund door het geblèr van MC Snixx

Re-Action = Warriors of the Core
Warriors of the Core zal op Re-action de hardcore stage verzorgen in een tent en heeft daarbij gezorgd voor een gevarieerd aanbod, van early rave tot terror gebracht door upcoming talents en de gevestigde orde.

Om er maar meteen een paar te noemen: Tha Playah, Nitrogenetics en Human Resource, maker van de legendarische hardcore track 'Dominator'. De organisatie kan je nu ook al verklappen dat Dione en zijn alter ego SRB zal zorgen voor een snoeihard einde van de dag! Freeze en Raoul - D.K.C. zorgen voor de lekkere early beats en Sceletor & D-Spirit draaien één van hun befaamde Millenium sets. Daarnaast is er ook nog ruimte voor enkele upcoming talents, zoals System Overload, bekend van tracks als: 'Vain' en 'Darkest Times' (Harmony Of hardcore 2011 Anthem) en Trypsin & Only hebben nog een verrassing voor jullie! Natuurlijk zullen er ook artiesten van Warriors of the Core aanwezig zijn waaronder Critical Damage. Op deze stage hanteren MC Axys en PFSquad MC de mics.

Re-Action = Valkenswaard
Re-Action vindt plaats op het landgoed van de familie Jansen aan de Maastrichterweg 255 in Valkenswaard. Het begint om 13.00 uur en eindigt om 23.30 uur. Het terrein is makkelijk bereikbaar per auto en/of fiets. Voor degenen die met het openbaar vervoer komen, staan er partybussen klaar op de markt van Valkenswaard. Voor een klein bedrag van vijf euro heb je al een retourticket. Check ook de website: www.re-actionoutdoor.nl voor meer informatie

Voorverkoop € 19,50 excl. fee. Deurverkoop € 25,-. Tickets zijn te bestellen via re-action.Timoco.eu en alle Free Record Shop filialen

6 opmerkingen

Nog steeds aant overwegen om dit als pre-party mee tepakken voor XXlerator Raw.....;P
Re-Action = Warriors of the Core :respect:
Zin in!
Uitspraak van SQooby-Doo op zaterdag 1 september 2012 om 11:04:
Nog steeds aant overwegen om dit als pre-party mee tepakken voor XXlerator Raw.....

+1 :D
word weer een knalleR:D jmmer dat ie paar jaar weg was maarja;) we pakken de draad weer op:D
Werkzaam bij NRG VIBE
ik zou alleen voor Dozer al gaan
Uitspraak van NRG VIBE op zaterdag 1 september 2012 om 14:49:
ik zou alleen voor Dozer al gaan


Wij zouden alleen voor de FreQuencerz en the Playah al gaan.....;P