Partyflock
 

This is ... Not Artis

gepubliceerd door , op
This is not Artis, but it's a zoo...
Op zaterdag 8 september is de hoogste dierentuin ter wereld te vinden in Amsterdam. De Canvas op de 7e aan de Wibautstraat is dan namelijk het toneel van wilde figuren die niet vies zijn van een portie 'safari disco'.

De nu-funk/disco act Drop Out Orchestra zal worden overgevlogen uit Zweden om de Canvas te trakteren op een speciale dj performance vol met eigen re-edits van disco klassiekers en live bas en percussie. Nog niet bekend met de Drop Outs? Check dan zeker hun Soundcloud.

Voor specialisten in het (nu-)disco genre hoeven we niet alleen naar het buitenland te kijken. In korte tijd weet de Nederlandse NSFW wereldwijd harten te veroveren met zijn unieke geluid. Zo kan de man ook artiesten als Aeroplane, The Magician en Sander Kleinenberg tot zijn grootste fans rekenen. De man gaat dus harder dan een jaguar.., en This is stelt hem graag aan je voor.

Kraver zal de apenkooi openbreken met een dosis deep-house, funk, retro en lage bpm's, vaak met een knipoog naar tracks uit de jaren '80 en '90. Als een luiaard in de hoek hangen is bij deze mannen in ieder geval geen optie.

Haal die luipaardprint dus maar alvast op bij Tante Sjaan uit de Jordaan of bel je oude Biologieleraar voor die kekke safari outfit, inclusief heuptasje. Dresscode: safari disco, vlindertuinbroek, Artis de Afterpartis, tigers & woods, seal clubbing.

Kaarten zijn te krijgen op www.canvas7.nl voor maar 10 euro.