Partyflock
 

Sex Na Schooltijd presenteert de Rub A Duck Label Night

gepubliceerd door , op
Rub A Duck
4 juni 2012
FeestRub A Duck · Label Night
Datumdonderdag 21 juni 2012
LocatieDe Boulevard
Sex Na Schooltijd presenteert de Rub A Duck Label Night, deze keer ter ere van de officiële releaseparty van de nieuwe Wetdog EP, getiteld 'Press Play. Enter'. Zet je schrap voor een avond vol rauwe, melodieuze, scheurende en ritmische sounds. Wetdog zal een 1,5 uur durende live set weggeven, vol met de vetste electro en techno van het moment. De supportacts zijn Tesla 55, Nu Disco en Funky Licks (jaren '80 feel met doordachte basslines). Zorg dus dat je deze unieke avond niet mist!

Sinds de release van hun singles 'Dopamine', "Release The Dog" en 'Drunk Girls Eating Tosti's' heeft het producerduo van Wetdog een dijk van een reputatie neergezet. Hun continue wisselende en moderne kijk op electro en techno producties leidt keer op keer tot een rauwe en indringende sound die zonder uitzondering naar een knallende piek werkt. Zowel in hun producties als hun live DJ sets is Wetdog bekend om hun combinatie van opbouwende arrangementen en een ongekend aantrekkelijke variatie die volledig is gericht op de dansvloer. Diverse artiesten, waaronder de beroemde Engelse zangeres Julie Thompson, hebben inmiddels hun werk al laten remixen door Wetdog.

Met de nieuwe 'Press Play. Enter' EP, hun tweede release op het Bredase Rub A Duck label, levert Wetdog wederom een knap staaltje vakmanschap af en trakteert op de vijf nieuwe titels "Aix", "When", "Meanwhile", "Aura" en "Knocking The Fade Out"; een waanzinnige showcase van electro, techno, percussieve beats, moddervette sub-bass en filmische arrangementen.

Sex Na Schooltijd is het heetste en meeste rauwe feest van Breda en omstreken. Iedere donderdag is de oude theaterzaal van De Boulevard het podium voor een eclectische mix van alle denkbare en onverwachte stijlen. Iedere avond heeft zijn eigen, unieke invalshoek en setting. Van de Kunstacademie St Joost, voor iedereen!

Aanvang: 23:00 uur - Gratis entree dus gewoon komen!

2 opmerkingen