Partyflock
 

Sneakerz in de Stad

gepubliceerd door , op
Terug van even weggeweest: de gratis toegankelijke 'Sneakerz in de Stad' feesten, dit jaar in vier Hollandse stadscentra. De eerste staat zondag 20 mei op het programma, van 12:00 tot 24:00 uur op het kazerneterrein in Venlo. Vaste muzikale waarde is DJ/MC-duo 'Gelazer!', bestaande uit Shagspeare en Lady Bee, dat open huis houdt. Op een podium dat omgebouwd is tot woonkamer komen The Partysquad, Dio, Vato Gonzalez, Jamie Westland, The The Darkraver, FeestDJRuud, La Fuente, Baggi Begovic, Irwan, René Amesz en vele andere artiesten over de vloer. Verwacht geen theekransjes maar uit de klauwen escalerende raps en housesets. Dit huisfeestje on-tour is deze zomer ook te vinden in Maastricht (15 juli), Eindhoven (28 juli) en Breda (5 augustus).

Nieuwe formule
Sneakerz in de Stad wordt voor het eerst gehost door Gelazer!, de brutaalste party bende van Nederland. Sinds het ontstaan van de roemruchte formatie breken Shagspeare (DJ) en Lady Bee (DJ/MC) de tent af met disco, house, eclectic beats, hiphop en r&b. Bij alle Sneakerz in de Stad edities treden ze zelf op (solo en samen), doen ze back2back sessies met verschillende bevriende DJ's en maken de vloer vrij voor bekende rappers en zangers - die ongetwijfeld blijven plakken in het huiskamerdecor dat gevuld is met oversized meubelstukken. Zo bestaat de dj-booth uit een enorme antenne-tv; het publiek zapt als het ware door een breed scala aan artiesten. Meer verrassend entertainment wordt verzorgd door het prettig gestoorde, theatrale feestgezelschap 'Dikke Drama'. Pas op voor rondvliegende opblaasbeesten. De nieuwste Gelazer! single 'Eat Banana' wordt eind deze zomer uitgebracht; de bijbehorende videoclip wordt geschoten tijdens de vier Sneakerz in de Stad feesten.

Guarantee Tickets
Sneakerz in de Stad is gratis toegankelijk, maar om het overzicht te bewaren is het feestterrein wel afgezet met hekken. Bezoekers worden vooraf gefouilleerd. Het is niet toegestaan om eigen drank mee te nemen. Met het oog op de drukte de voorgaande jaren zijn er per editie vooraf 2000 Guarantee Tickets verkrijgbaar, voor slechts € 10,- per stuk (ex. fee). Met een Guarantee Ticket ben je verzekerd van entree (via een aparte, snelle ingang) en nadat je ticket is gescand ontvang je vijf consumptiebonnen ter waarde van € 12,50! Goeie deal dus.

Programma Sneakerz in de Stad 2012
Zondag 20 mei: Kazerneterrein Venlo (12:00-00:00u)
Zondag 15 juli: De Markt, Maastricht (12:00-00:00u)
Zaterdag 28 juli: Stadhuisplein, Eindhoven (14:00-01:00u)
Zondag 5 augustus: Chasséveld, Breda (12:00-00:00u)

Benieuwd naar de line-ups? Informatie over welke artiesten waar en wanneer aantreden; over de verkoop van Guarantee Tickets; over eventuele afterparties en meer nieuws staat binnenkort te lezen op: www.sneakerz.nl en Facebook
Gelazer! alvast in actie zien:

.

2 opmerkingen

Terug van even weggeweest: de gratis toegankelijke 'Sneakerz in de Stad' feesten, dit jaar in vier Brabantse stadscentra.

Sinds wanneer ligt Maastricht in Brabant?