Partyflock
 
­ Nederland

A sparkling new years dance

gepubliceerd door , op
Na het verbluffende succes op 1 januari 2011 was voor iedereen direct duidelijk, dat dit feest absoluut een gelijkwaardig vervolg moest krijgen! De fantastische sfeer en alle enthousiaste reacties van de bezoekers gaven de doorslag. Alles wordt weer uit de kast getrokken om dit ultieme huzarenstukje voor te schotelen. Wederom zijn alle ingrediënten aanwezig om jouw 1e party van het jaar meer dan memorabel te maken. De meest populaire muziekstijlen komen aan bod, van unieke trance (early 90's) & classics tot de hedendaagse uplifting sounds door de topdj's van dit moment. Ook is er weer plaats gemaakt voor veelbelovende 'upcoming talents'. Zij zullen zonder twijfel hun lekkerste set draaien en het allerbeste van zichzelf laten zien maar vooral horen.

100% Dansgarantie tijdens deze nieuwjaarsdag -en nacht party in Almere waar je dertien uur lang ruimte hebt om te dansen, sjansen, feesten en elkaar allemaal natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar te wensen! Met een line-up om van te smullen, al je party vrienden om je heen (en een goed humeur!) kun je het nieuwe jaar nergens beter beginnen dan in het bruisende Eindelijk Weer! Laat je betoveren door de magie en ga mee in een reis van muziek door de tijd heen. Om aan ieders voorkeur te kunnen voldoen zijn bijna alle topartiesten in huis gehaald! De party begint s middags al om 16:00 uur en gaat door tot je helemaal volledig voldaan bent in de vroege ochtenduurtjes om 05:00 uur zal Eindelijk Weer haar deuren sluiten!



Dat de organisatie weet hoe je een goed feest neerzet staat buiten kijf. Ook dit keer gaat ze weer volledig los met fantastische decoraties en verrassend entertainment. Dus voor wie geen zin meer heeft aan grote hallen waar vooral rampen en stampen het motto is, voor wie eindelijk weer eens gewoon haar mooiste hakken aan wil en extravagant gekleed wil gaan, dit is je kans! gewoon lekker feesten in een omgeving met mooi gezelschap! Zoals altijd zijn ook de candyboys en -girls van de partij om je te voorzien van gratis candies, fruit en ijsjes om wat af te koelen, Beleef jouw eerste muzikale hoogtepunten van 2012 vanuit de gezelligste club van midden Nederland!



Zet A Sparkling NY Dance in je agenda!
Twijfel jij nu nog waar je het nieuwe jaar zo spetterend en sprankelend mogelijk kunt vieren?
Twijfel dan niet te lang meer, want we komen al erg dichterbij 1 januari... en vol=vol
Klik hier om direct tickets te bestellen

Hier voor jou om vast in de stemming te komen twee lekkere mixen Énjoyment Hour' by Michael Saint:


2 opmerkingen

Dus voor wie geen zin meer heeft aan grote hallen waar vooral rampen en stampen het motto is


Hoe groter hoe beter! Meer mensen + meer sfeer = beter feest!



ps. controleren jullie op spelling?