Partyflock
 

Zaterdag 15 oktober gaat Alles naar de Klote
Timetable en laatste informatie

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag 15 oktober is de dag waar vele Hardcore liefhebbers naar uitgekeken hebben. Op deze datum presenteren BKJN Events en NRG Events het feest 'Alles naar de Klote!'. Dit is het evenement waar het maar om een ding gaat: 'knallen tot dat je er bij neervalt!' Verdeeld over twee zalen hoor je de beste hardcore, darkcore, frenchcore en early hardcore. De locatie voor deze editie is wederom Zalinaz te Etten-Leur die door de organisaties omgebouwd wordt tot een waar Hardcore paradijs, en natuurlijk wordt er ook dit keer weer een berg extra geluid neergezet om je dit als bezoeker zo ultiem mogelijk te laten ervaren.

Zo hoor (en voel) je in de grote zaal de beste Hardcore die naarmate de nacht vordert, steeds sneller en harder zal worden tot het de Frenchcore heeft bereikt. De line-up die o.a. bestaat uit een dikke live act van Rotterdam Terror Corps en een special battle tussen Drokz en DaY-már, is naast divers ook veelbelovend te noemen. Bij deze presenteren BKJN Events en NRG Events dan ook de draaitijden voor de mainstage:



De bovenzaal van Zalinaz zal deze nacht weer omgebouwd worden tot een domein van de early hardcore. Deze area krijgt een andere indeling als vorige keer, zodat deze zaal nu echt compleet los zal gaan door middel van het licht en geluid. Natuurlijk vind je hier net als op de Main vele topartiesten die je zullen bedienen met het ritme uit het verleden. De timetable ziet er als volgt uit:

  • za 22:00 - 23:00:  🇳🇱 hardcore
    🇳🇱 hardcore, house
  • za 23:00 - 00:00:  🇳🇱 hardcore
  • zo 00:00 - 01:00:  🇬🇧 techno, hardcore
  • zo 01:00 - 02:00:  🇮🇹 hardcore
  • zo 02:00 - 03:00:  🇳🇱
  • zo 03:00 - 04:00:  🇳🇱 hardcore
    🇳🇱 hardcore
  • zo 04:00 - 05:00:  🇳🇱 hardcore
  • · MC 🇳🇱 drum & bass, hardcore, dubstep


Kaartverkoop
Kaarten voor 'Alles naar de Klote!' zijn verkrijgbaar voor € 18,- (ex. fee) en zijn te koop bij alle Freerecordshop vestigingen en alle Primera winkels in Nederland. Online zijn de kaarten te koop op de volgende websites: paylogictickets.nl / seedance.nl / www.nrg-events.nl en via de directe link in de agenda van Partyflock. Er zullen op de avond en nacht van het evenement ook kaarten aan de deur te koop zijn.

Merchandise
Tijdens 'Alles naar de Klote!' in Zalinaz, Etten-Leur staat er ook deze keer weer een uitgebreide merchandise stand van Rige Entertainment waar je veel hardcore artikelen kunt kopen zoals: t-shirts, truien, sweaters, caps en nog meer. Hier kun je natuurlijk ook de BKJN Events en ANDK merchandise kopen.

Auto en Parkeren
Zalinaz is met de auto perfect te bereiken, het ligt vlakbij de snelweg op het industrie terrein 'Trivium'. Het parkeren is geheel gratis en rondom Zalinaz, MC Donalds en de Praxis is er voldoende plaats. Voor een routebeschrijving naar Zalinaz kijk op Google Maps.

Websites en verdere informatie
Kijk voor meer informatie op: www.nrg-events.nl. De nieuwe website van BKJN Events events is in aanbouw en meer hierover volgt later. De minimale leeftijd voor 'Alles naar de Klote!' bedraagt 16 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 21:00 en eindigt om 05:00.

15 opmerkingen

 
Zin in:d
'knallen tot dat je er bij neervalt!'

Dat doen we maar niet:D

Achja bij mij krijg je de kans dan:P
Als ik ga drinken. of njah anders heeft het een andere reden :)

Alleen kzal maar rustig aan doen:P poging tot dan:D
fak, hier had ik graag bij geweest!
Maar goed, als het op =, = het op
 
Artiest Da Hustla
Zin in :jaja:
JUIST

ZIN IN!! darkcore, frenchcore, terror :respect:
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat een topfeest worden! :yes:
Ziet er weer super uit :D!
Wordt kicke vanavond, RTC wel benieuwd hoe ze klinken nu :-)
 
Uitspraak van WHITERAVER01 op zaterdag 15 oktober 2011 om 18:18:
RTC wel benieuwd hoe ze klinken nu


nog steeds die begaaide live act wat ze altijd al hebben |-)
K vond RTC op beterkomjeniet echt zwaaar tegen vallen! :o maar we zullen zien hoe ze vanavond presteren,ik heb er igg zin in en tot straks :bye:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 15 oktober 2011 om 19:05:
nog steeds die begaaide live act wat ze altijd al hebben |-)


Ben benieuwd !