Partyflock
 

90's Forever
The ultimate dance xperience 1990-2000

gepubliceerd door , op
Maak je klaar voor dé party van het jaar! Met alleen de grootste hits uit de jaren negentig en begin 2000. Schrijf de datum 3 december 2011 met een dikke stift in je agenda, want dan zal de eerste editie van 90's Forever plaatsvinden in het Mecc te Maastricht. Een van de grootste 90's party in de euregio Nederland, België en Duitsland! Met live optredens van oa Snap!, Culture Beat, Milk Inc en 2 Brothers on the 4th Floor wordt er een compleet en international programma gepresenteerd. 90's Now feat Gary Global, DJ Kicken, DJ Sandy en Big Rob zullen het programma compleet maken. Als klap op de vuurpijl zal er een wereldberoemde mystery act tijdens de avond bekend worden gemaakt! Er zal volop verrassende entertainment te zien en te horen zijn. De Video Jocks gaan alle legendarische film- en televisiemomenten uit deze periode verwerken in hun show. Hou de de website en social media in de gaten voor de allerlaatste updates!

The Ultimate Dance Xperience 1990-2000
De jaren negentig typeerde zich door trendsettende muziekstijlen zoals: house, happy hardcore, r&b, techno, gabber, grunge, hiphop, eurodance en rave. Later werd ook de gabbermuziek een hype. De happy hardcore kwam steeds vaker in de hitlijsten terecht, dat zal niemand ontgaan zijn. En natuurlijk kennen we ook allemaal de hits van de boy- en girlbands, zoals Backstreet Boys, Five, Take That, Spice Girls en Boyzone. Kortom, de jaren negentig bezorgen bij veel mensen een glimlach op het gezicht. Dus wil je een avondje lekker los gaan op de dansvloer met muziek van Vengaboys, 2 Unlimited, Snap!, Guns N' Roses, Boyzone, Culture Beat, Dr Alban, Londonbeat, Marco Borsato, Take That, Charly Lownoise & Mental Theo, Milk Inc., Haddaway, The Backstreet Boys en nog veel en veel meer? Zorg dat je erbij bent en mis hét 90's-feest van het jaar niet!

Stem voor je favoriete plaat!
Via de website van het evenement www.90sforever.nl kun je je favoriete (foute) 90s nummer online zoeken en vervolgens aanvragen in de speciale request tool. Belangrijk: Vul je naam en een referentie in . De meest aangevraagde 90s en begin 00s nummers met referentie zullen door de dj's zeker worden meegenomen in hun draaiset en de interactieve aankondigingen.

Tickets
Speciaal voor deze eerste editie zijn de reguliere ticketprijzen naar beneden aangepast. Voor slechts € 29,50 ex fee kun je erbij zijn! Vip tickets (All In) zijn beperkt te verkrijgen en kosten € 80,- ex fee. Voor bedrijven en of groepen gelden speciale tarieven en zijn VIP arrangementen beschikbaar. Zie www.90sforever.nl voor meer informatie en contactgegevens.
Tickets zijn te verkrijgen bij Freerecordshop in Nederland en België, alle primera winkels in Nederland en direct online op de website van dit unieke evenement www.90sforever.nl

Socialmedia & web
Hou de socialmedia Facebook & twitter in de gaten voor de laatste nieuwtjes & updates rondom dit spektakel.

9 opmerkingen

Meh...doe mij maar Pandemonium! :D
Ziet er goed uit! Keertje niet de standaard namen!
 
Artiest Da Hustla
Ziet er goed uit!! UHM (Y)
Jammer dat het samenvalt met pandemonium