Partyflock
 

Ace Agency presenteert Kings of Ace
ADE Special

gepubliceerd door , op
Kings of Ace
21 september 2011
Net als elk jaar organiseert Ace Agency haar officiële showcase, Kings of Ace, tijdens één van de grootste evenementen in de Dance industrie, het Amsterdam Dance Event. Op zaterdag 22 oktober zal Ace Agency groter uitpakken dan ooit voor de ADE-special van haar eigen event. Voor de eerste keer zullen alle DJ's op de indrukwekkende line-up, bestaande uit de complete Ace Agency-family, bijeenkomen in The Sand.

Ace is klaar om te knallen tijdens ADE. Het is dan ook geen verassing dat Ace Agency één van de meest aansprekende line-ups van dit jaar presenteert. De namen van Afrojack, Sidney Samson, Quintino, Shermanology, R3HAB, Dimitri Vegas & Like Mike, the The Shapeshifters, Ricky Rivaro, Jaziah, Jaz von D, Apster, Bobby Burns, Leroy Styles, Daniel Bovie & Roy Rox, Mitch Crown, Zawdi MC, MC Roga, Ambush en Norman Soares vullen de flyer van deze Kings of Ace. Daarnaast maken NERVO en Franky Rizardo, de twee nieuwste aanwinsten van Ace, hun debuut op de showcase. Tussen 22:00 en 05:00 uur zullen al deze artiesten het publiek in The Sand op vuurwerk trakteren!

Als ze vuurwerk zeggen, dan bedoelen ze letterlijk vuurwerk. Na de uitverkochte editie van Kings of Ace tijdens ADE '10 was een grotere aanpak voor dit jaar onvermijdelijk. Met The Sand is voor de aankomende editie een locatie gekozen die ruimte bied aan meer dan 2.000 mensen en dan nog plek over laat voor een overweldigende show en een gigantisch podium.

Tijdens ADE '11, één van de meest veelbelovende evenementen in de Dance scene dit jaar en dé plek waar iedereen uit de industrie bijeenkomt, zal Ace Agency met de combinatie van een ijzersterke line-up en een gigantische locatie voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Line-up:Afrojack, Sidney Samson, Quintino, Shermanology, R3HAB, Dimitri Vegas & Like Mike, the The Shapeshifters, NERVO, Ricky Rivaro, Jaziah, Jaz von D, Apster, Bobby Burns, Leroy Styles, Franky Rizardo, Daniel Bovie & Roy Rox, Mitch Crown, Zawdi MC, MC Roga, Ambush & Norman Soares
Tickets:€20 excl. service fee, verkrijgbaar bij Paylogic

3 opmerkingen

wat een prijs voor zo'n verschrikkelijke vette line up!

Tickets in de pocket
 
Uitspraak van Daaantje op dinsdag 4 oktober 2011 om 18:51:
wat een prijs voor zo'n verschrikkelijke vette line up!


(Y)
Uitspraak van Daaantje op dinsdag 4 oktober 2011 om 18:51:
wat een prijs voor zo'n verschrikkelijke vette line up!


Jaaaaaaa, lijkt me ZEKER de moeite waard! :cheer: