Partyflock
 

Voor in de agenda; Dream Village
28 Augustus 2011

gepubliceerd door , op
Dream Village
22 juni 2011
FeestDream Village · Festival 2011
Datumzondag 28 augustus 2011
LocatieHeihoef
Op zondag 28 augustus 2011, vindt Dream Village Festival voor de 2de keer plaats in Oosterhout. Van 12.00 uur 's middags tot 23.00 uur 's avonds krijg je alleen het beste op het gebied van club, house, eclectic, classics, hardstyle en hardcore voorgeschoteld.

Voorbereiding
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang; licht, geluid en decoratie. Ook dit jaar trekken we alles uit de kast om jullie de knallende ervaring te geven waar je altijd al naar op zoek bent.

Tickets
Zorg dat je er bij bent! Tickets kun je kopen op de website www.dreamvillage.nl. Natuurlijk is het ook weer mogelijk om tickets te kopen bij de gebruikelijke voorverkoop adressen. Voor meer info; de exacte voorverkoopadressen staan onderaan dit bericht! Haal nu je kaart, zorg dat je Dreamvillage 2011 niet mist!

Nieuws
Dream Village verhuist! In goed overleg met de gemeente zal Dream Village dit jaar plaats vinden op het terrein van voetbalvereniging Oosterhout aan de Vijfeikenweg 5. Uitstekend te bereiken vanuit vrijwel alle richtingen met de auto, openbaar vervoer of gewoon op de fiets!

Wil je het meest actuele nieuws rondom Dream Village 2011 volgen en ook mooie prijzen winnen? Klik op "Vind ik leuk" op de Facebookpagina en maak automatisch kans op kaarten voor Dream Village 2011! Heel eenvoudig en zo blijf je ook nog eens automatisch op de hoogte van interessante informatie over Dream Village en andere EYE4Dance Events!

Het weer; altijd een onzekere factor. Ook de organisatoren van Dream Village hebben natuurlijk graag een heerlijk zonnetje. Als de zonneschijn plaats maakt voor regendruppels zorgen wij ervoor dat je gewoon lekker droog door kan feesten in een van de twee overkapte area's! Deal?
Was het je al opgevallen, dat er dit jaar nog meer bekende artiesten optreden op Dream Village als vorig jaar?

Dream Village 2011 Anthem!
Met veel trots kunnen we jullie meedelen dat E-Force, de nieuwste aanwinst en veelbelovend talent van het Scantraxx sublabel Alpha² records, de anthem voor Dream Village 2011 zal verzorgen. Een preview van deze rauwe knaller zal binnenkort te beluisteren zijn op onze website!

Glamour Street, een area vol fascinatie, charisma, schoonheid, stijl en seksuele aantrekkingskracht. Verschillende trendy house stijlen hoor je onder andere van; Biggi, Billy the Klit, Bingo Players, Dominic Silver, Mell Tierra, Mr Curious, Naviday, R3HAB, Ralvero, The Partysquad, Vato Gonzalez, MC Tjen en MC Ambush

Slum Street, in deze area is de glamour niet belangrijk. Hier draait het alleen maar om brute kicks, scheurende synths en een bovengemiddeld BPM. Geniet hier van: Bioweapon, Brumo, D-Block & S-te-Fan, E-Force, EJC, Ferdo, Josh & Wesz, Outblast, Scope DJ, Waverider en MC Apster.

Twitter: Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Dream Village Festival 2011 en volg ons op twitter: @Dream_Village. De officiële hashtag voor Dream Village Festival 2011 is #DreamVillage2011.

Voorverkoopadressen

Meer informatie is te vinden op: Facebook, www.dreamvillage.nl, Hyves of Twitter.

1 opmerking

Zin in! gaat helemaal goedkomen zondag :)