Partyflock
 

I Am houdt het droog komende zondag

gepubliceerd door , op
I Am houdt het droog komende zondag
19 juli 2011
FeestI am · Billy the Klit & Dutch House Department
Datumzondag 24 juli 2011
WinactieI am actiegesloten
LocatieVroeger
Dat dit geen zomer genoemd mag worden is inmiddels wel duidelijk. Dit is de natste maand juli ooit! Maar gelukkig hoeft dat voor jullie geen verschil te maken, want natuurlijk gaan Dance VibeZZ & Miss Melody Productions er voor zorgen dat, hoe het weer ook is, jullie hoog en droog staan tijdens dit feestweekend!

Alles wordt uit de kast getrokken om te zorgen dat het feest niet 'in het water valt'! Dus maak je geen zorgen, Beachclub Vroeger zal uiteraard volledig overdekt zijn en hoewel de voorspellingen wel iets beter zijn voor het weekend, wordt geen enkel risico genomen en worden de gasten zelfs met Swat Jeeps van het parkeerterrein naar Vroeger vervoerd! Met dank aan de mensen van www.dapd.nl! Veiliger kun je toch niet op je plaats van bestemming aankomen? En dat allemaal zonder extra kosten voor de gasten, de beide organisaties geloven in service! En mocht je op de parkeerplaats even moeten wachten, ook daaraan is gedacht. Er staat namelijk een heerlijk warme bus voor je klaar!

Het zal zondag 24 juli een drukke bedoening worden in Bloemendaal. Het populaire "I AM" concept daalt neer in Beachclub Vroeger en trekt een compleet mediacircus naar de hotspot! Naast het feit dat Dutch House Department die dag de videoclip gaat opnemen voor haar eerste single verscheen onlangs in de pers dat een groot internationaal modellenbureau bezig is met een Nederlandse reality serie. Nu blijkt dat zondag 24 juli de voltallige cast van dit bureau met een grote filmcrew opnames komt maken op I AM Billy the Klit & Dutch Dance Department! Dat wordt genieten!

Eens in de zoveel tijd worden er nog van die feestjes georganiseerd waar iedereen het over heeft. Nog schaarser zijn de feestjes waar iedereen na afloop maar niet over uitgepraat raken. Dance VibeZZ en Miss Melody Productions hebben de handen dan ook niet voor niets ineen geslagen. Ze hebben samen maar één doel! Het leukste strandfeest van het jaar organiseren. Het wordt hoe dan ook een speciale dag met de komst van zoveel cameraploegen en dan ook nog eens de aanwezigheid van Ivan Paulovic, de winnaar van So You Think You Can Dance en de beste dansers van Moves 'Dance Warehouse', de nr. 1 dansschool van Nederland.

Show Yourself, this is your chance!
Het zal dus ongetwijfeld wemelen van de mooie mensen in Beachclub Vroeger! Laat je dus van je mooiste kant zien tijdens dit evenement, want de scouts van dit internationale modellenbureau hebben hun ogen altijd geopend en zijn continue op zoek naar nieuwe frisse modellen. Heb jij het in je om een 'Commercieel' of 'Fashion model' te worden, maar ben je nog niet ontdekt of heb je er tot op heden nog nooit aan gedacht dat je het in je had? Dit is jouw kans om je te laten zien aan de mensen die er echt toe doen in de bizz!

Line-up en timetable
Natuurlijk staan Billy en de Dutch House Department er niet alleen voor! In een line-up met de één na de andere topartiest ziet het tijdschema er zo uit! Laat die zomerse beats en temperaturen maar komen! De vocalen komen van Mc Boogshe en Mc D.MC.



DHD & Billy the Klit
Naast het feit dat dit evenement op het strand van Bloemendaal dus de releaseparty zal zijn voor het verrassend nieuwe Dutch House Department, blijft de focus vanzelfsprekend gericht op het I AM concept. Dit keer een combi van Dutch House Department en de Haagse Billy the Klit! Joost Seilberger presteert het momenteel om vijf tot zes gigs in één weekend af te werken. Dat rolmodel komt niet zo heel vaak meer voor in Nederland en dus zegt het alles over de populariteit van de man achter de TMF Awards Anthem. Zelfs 3FM dj Giel Beelen was na het horen van zijn megahit 'Don't be Shy' direct verkocht en promoveerde het muziekstuk de week erna direct tot 3FM megahit.

Dutch House Department gaat zeker ook van zich laten spreken! Luister hier alvast naar een voorproefje van hun nieuwe mix!

Tickets voor dit waanzinnige strandfeest kosten in de voorverkoop slechts 10 euro en zijn verkrijgbaar bij de grote online ticketstores:


Ook bij Beachclub Vroeger zijn natuurlijk kaarten te koop. Ze kosten slechts een tientje in de presale en dat is natuurlijk geen geld voor deze waanzinnige internationale line-up!

4 opmerkingen

Met minder mooi weer is het altijd gezellig bij Vroeger:)
laatste aanpassing
Uitspraak van !:bounce:! op donderdag 21 juli 2011 om 08:09:
Met minder mooi weer is het altijd gezellig bij Vroeger
laatste aanpassing 21 juli 2011 08:09


mr promo is er weer.... :lol:
laatste aanpassing