Partyflock
 

Oude tijden herleven weer in Tilburg

gepubliceerd door , op
Freaks
25 juni 2011
Na het afbranden van de Zino in Tilburg viel er groot gat voor de liefhebbende bezoekers. Er werd wat van ze afgepakt. Vele pogingen werden gedaan om dit gat op te vullen. Maar de echte vibe van de Zino kwam maar niet terug.

Na 2 jaar afwachten en toekijken is het tijd om hier wat aan te doen. Zino residents Francois, Genius, Nowaxx, Demis H en Hyperactivo hebben de handen in één geslagen. Samen met de Dj's Orphan, Static, Pitchcontrollers en 2 of a kind komen ze met een compleet nieuw concept terug in discotheek eQlipse.

In de compleet verbouwde discotheek eQlipse aan de rand van Tilburg zal er vanaf zaterdag 2 juli weer wekelijks genoten kunnen worden van de beste Hardhouse, Classics, Jump en Hardstyle. Deze discotheek, voorzien van een splinternieuw geluidssysteem en lichtshow, zal al je verwachtingen tijdens deze Freaks avonden volledig uit laten komen. Elke zaterdag van 23.00 - ??.?? zullen de resident dj's klaar staan om er een geweldige avond van te maken

Entree & Drank
Voor dit nieuwe concept in de eQlipse is er gekozen om geen entree geld te vragen. Het leven is tegenwoordig al duur genoeg. Daarnaast zal er vanaf 2 juli ook een actie van start gaan. Bij elk drankje wat er besteld wordt zul je een muntje krijgen. Dit muntje is iedere zaterdag tussen 23.00 en 24.00 goed voor een gratis Bier, Fris of Wijn.

Bereikbaarheid
eQlipse is heel goed te bereiken omdat hij aan de rand van tilburg ligt op nog geen 2 min rijden van de snelweg. Ook beschikt eQlipse over een grote parkeerplaats recht voor de deur.

Social Media
Om op de hoogte te blijven van alles omtrent deze nieuwe Freaks avonden in discotheek eQlipse, kun je eQlipse volgen via de bekende social media en uiteraard is alle info ook terug te vinden op http://www.eqlipse.nl

8 opmerkingen

Ik ga zeker een keer een kijkje nemen!
 
Zino moet terug komen :(
ZINO (L)

Wat mis ik dat toch!!!
Artiest {SHOWLIST artist 122339, 61279}
we missen Zino allemaal... maar wij als oud Zino residents gaan deze zaterdagen gewoon weer laten knallen, nieuwe ronde nieuwe kansen ;)
De 1e avond was gewoon niet normaal, wat een mega sfeer met all da partypeeps :D op naar volgende week! :yes:
 
zeker zeker!
1e avond was zeker geslaagd!
en gisteren de 2e x, wat een top avond zeg,
wat een sfeer, geweldig!
:bounce: