Partyflock
 

Vertrouw liever op de weergoden dan de weermannen

gepubliceerd door , op
I am
16 juni 2011
FeestI am Hardwell
Datumzondag 19 juni 2011
WinactieI am Hardwell actiegesloten
LocatieVroeger
FeestI am · Jean
Datumzondag 3 juli 2011
WinactieI am actiegesloten
FeestI am · Billy the Klit & Dutch House Department
Datumzondag 24 juli 2011
WinactieI am actiegesloten
Er schijnen allerlei verschillende opleidingen te zijn voor meteorologen. Best zware opleidingen ook nog, waar je echt heel veel moet leren over het correct voorspellen van het weer. Waar de Nederlandse weermannen en vrouwen precies hun opleiding hebben genoten kan niet met zekerheid gezegd worden, maar dat ze waarschijnlijk hun diploma op Curaçao hebben gehaald lijkt een serieuze optie, want wat zaten ze ernaast afgelopen weekend. Het zou namelijk vreselijk slecht worden, regen, koud, wind, noem maar op. Natuurlijk mag iemand er best een beetje naast zitten, maar dit was wel de limit. Hele volksstammen die anders wel op pad zouden zijn gegaan, kozen nu eieren voor hun geld en bleven thuis bij moeders waardoor vele evenementen niet half zo goed bezocht werden als anders het geval zou zijn geweest. En dat terwijl er op een enkel buitje na nauwelijks een druppel is gevallen. Misschien is het een beter idee om het vanaf nu maar gewoon aan de weergoden over te laten, die hebben er iets meer verstand van.

Ook voor aankomend weekend liegen de voorspellingen er niet om, maar dit keer doet men er beter aan de officiële voorspellingen maar voor lief te nemen. Doe liever een zonnedansje om de goden gunstig te stemmen en ga massaal naar Beachclub Vroeger voor "I am Hardwell". Want weer of geen weer, de zon gaat keihard schijnen tijdens dit nieuwe concept van Dance VibeZZ. De eerste editie vind plaats op 19 juni a.s. en heeft rising star Hardwell in de picture. Daarna volgen er nog twee edities en wel op 3 juli met niemand minder dan de befaamde Jean en op 23 juli featuring badboy Billy the Klit.

I am Hardwell 19 juni 2011

De kennismaking met deze jonge house liefhebber start ergens in de jaren negentig, waar hij als dertien jarige zijn muziekcarrière startte. Nooit wetend wat hem de voortkomende tien jaar te wachten zou staan volgde hij altijd zijn eigen weg. Een typische sound waar hij in de afgelopen vijf jaar Nederland mee veroverde. Een sound die zelfs een eigen naam kreeg door de Eclectische substroming die uit de combinatie van house en electro geboren werd, maar zich al jaren in de tas van Hardwell bevond. Zijn eigen producties, gekenmerkt door eerde genoemde sounds, vonden snel de weg naar succes dankzij full support van top100 genoteerde dj's, die hem daaropvolgend weer wisten te vinden voor een dampende remix. Naast Hardwell vind je achter de decks o.a. Baggi Begovic, Quintin, Mr. Warning,Michael Saint, Firebeatz & Brothers in the Booth.

I am DJ Jean 3 juli 2011

Wat kan men nog vertellen over Jean? Hij is zo ongeveer een levende legende in de lage landen en omstreken. Daarom mag hij natuurlijk niet ontbreken in de illustere rij namen van het nieuwe concept "I Am:". Dus op zondag 3 juli kun je helemaal uit je dak gaan op het strand van Bloemendaal met Jan met de Pet. De Line Up? Fingerlicking good!! Naast de man zelf, vind je: Quintin, Nicky Romero, Michael Saint, René Amesz, Miss Melody, Dave Ramirez, Brothers in the Booth, Asino di Medico, Frederik Abas, Rico Favella en de MC's Boogshe & G.

I am Billy the Klit & Dutch House Departement 24 juli 2011

Dance VibeZZ presenteert u Joost Seilberger a.k.a. Billy the Klit. Op jonge leeftijd begon badboy Billy the Klit al met het spelen van saxofoon, piano en gitaar. Een bijzonder muzikaal mannetje dus! In zijn schoolperiode heeft hij in diverse bands gespeeld, maar op vijftienjarige leeftijd zag hij het licht en ontdekte hij .... housemusic. Hij kocht draaitafels, een drumcomputer en begon met het mixen van verschillende soorten muziek. En dat is maar goed ook, want daarom kun jij super gaan genieten van zijn unieke sound! Daarnaast ook Baggi Begovic, Benny Royal, Chus Liberata, Michael Saint, Miss Melody, Mr. Warning, Quintin, Raúl Cremona, Rico Montoya, MC: Boogshe, MC: D.MC

Op deze dag nóg iets heel speciaals! Het debuut van de Dutch House Department. Heel veel kan Dance VibeZZ nog niet verklappen, maar wel dat dit een unieke samenwerking is van TOP DJ's van Nederlandse makelij i.s.m. met een geweldige trompettist! Iets héél anders dus! De videoclip voor hun eerste nummer zal ook meteen deze dag worden opgenomen op het strand. Dit gaat een heel groot spektakel worden. Nieuwsgierig? Dan zul je echt je tickets snel moeten halen. Tickets zijn in de presale slechts € 10,00 en dat is slechts een schijntje voor feesten van dit kaliber. Voor meer info & tickets kan men terecht op www.dancevibezz.nl

2 opmerkingen

Zullen we doen, weer of geen weer, we zijn er:) T is ook overdekt, en hoor er veel mensen over:P
Het is geheel overdekt ja, dus don't worry, we gaan lkr dansen en uit ons letterlijke dak kie -:)
laatste aanpassing