Partyflock
 

Hardstylerz IV

anoniem gepubliceerd op
Hardstylerz IV
10 mei 2011
18 juni 2011 is het weer zover! Hardstylerz IV in de Fenix in Sittard. In 2009 is Fenix begonnen met het concept Hardstylerz, waarin de hardstyle centraal staat. Na drie succesvolle edities staat er zaterdag 18 juni editie 4 gepland. Deze editie staat in het teken van early, present & future hardstyle. De hele avond kan iedereen dus genieten van de beats van toen of van nu. De organisatie is dan ook trots, dat ze een line-up hebben kunnen samen stellen van dj's met ervaring en talent. De headliner van de avond zal zijn: Crypsis!. Er zijn 2 area's. Area 1(main) zal voornamelijk de present en de future hardstyle te horen zijn. Area 2 (ook bekend als het café) zal early hardstyle en early rave gedraaid worden.

De line-up area 1

Hardkickerz:
Deze twee jonge talenten uit noord-Limburg en Overijsel, hebben de eer om deze editie van Hardstylerz te openen. Dat ze muziek kunnen maken en draaien is één ding wat zeker is. Hun eerste E.P. is uitgebracht op het Label Nero Records in 2008. Sinds toen werd hun youtube channel steeds meer aangevuld met goede Hardstyle. Sinds kort zijn ze bezig met een nieUW project: Act to React. De meesten hebben wellicht al eens van ze gehoord. Ze zijn namelijk elke vrijdag van 22:00 tot 23:00 uur op de radio te horen bij FearFM.

Profite:
Als tweede draait de jonge die met 16 jarige leeftijd al op de Decibel CD stond! Samen met Hardstruction heeft hij al meerdere malen bewezen dat ze Hardstyle kunnen produceren als profs. A life with Music, Right About Now, Legends, Behind the Music zijn voorbeelden daarvan. Hier gaan iedereen in de toekomst nog veel van horen! Maar dat is aan hem om te bewijzen 18 juni.

Neilio:
Als het publiek dan warm begint te draaien zal deze jonge man uit Almere er nog een schepje bovenop doen. Neil word de laatste tijd vaak gevraagd om op Hardstyle feesten zijn kunsten te vertonen. Vooral omdat ook hij al aardig wat setjes op Fear FM heeft mogen draaien maar ook om zijn Vette producties. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan: Makes Me, True Beauty, And God Said.

Crypsis:
Grzegorz Luzynski (oftewel Crypsis) kreeg in 2008 de kans van dj Luna om zijn muzikale ambities te uiten. Luna raakte zo onder de indruk dat ze al snel hun eerste release presenteerden: Choises. Dat hij ook meteen een platencontract kreeg aangeboden kon niet uitblijven. Sinds die tijd is hij niet meer weg gegaan bij Minus is More en heeft hij ook enkele tracks uitgebracht bij Theracords. Dj Thera, Chain Reaction, Sasha F, Kold Konexion hebben al te gekke tracks met Crypsis geproduceerd. Als Crypsis komt draaien dan kun je je voorbereiden op een uurtje rammen zoals nooit tevoren.

Qurix:
Een van de residents, die al 2 keer eerder heeft mogen afsluiten, staat garant om iedereen het laatste beetje energie te laten verbruiken. Waar Crypsis eindigt gaat Qurix door en sluit de boel weer geheel in HARDstyle af.

De line-up area 2

Bash:
Bas Houben, 23 jaar uit Venlo draait sinds 5 jaar en is begonnen met het opleggen van early Hardstyle. Al snel was de link naar het nieuwere spul gelegd en is hij overgestapt op ''New-style''. Hiermee heeft hij altijd een goede combo weten te maken in zijn sets. "Een mengeling van oud en nieuw vind ik erg belangrijk" aldus Bas. Hij is begonnen met vinyl, op een paar oude Gemini decks. Flutdingen wel te verstaan maar ze deden het wel. Al snel is hij overgestapt op Reloop RP6000 en sinds kort heeft hij er 2 CDJ 800 erbij staan. Verder draait hij nog Trance, Progressive, hardtrance en voor de gelegenheid house en Electro. Zijn 1e gig was in Venlo in een klein café. En vanaf daar is het de laatste jaren snel gegaan. Verder heeft hij wel eens in Duitsland gedraaid en mag nu ook in de Fenix opleggen. Voor Hardstylerz gaat hij een dikke Early set doen, opbouwend vanuit wat hardtrance naar wat oude FUSION classics en voor de verdere rest, Let yourself surprise!

Mani:
Mark is begonnen met draaien in 2003 nadat hij in aanraking kwam met Hardstyle op Qlimax in Heerenveen. Niet lang nadat hij begon had hij zijn eerste boeking te pakken op HB Mofert in Montfort. Later in 2003 kwam hij op een party in aanraking met Dj Activator, waarna Dj Activator voorstelde om eens samen de studio in Italië in te duiken. Dj Act vs Dj Mani - We are the Bass was geboren en released in de zomer van 2004. Hierna volgden nog enkele samenwerkingen op Activa records met als laatste een Solo plaat op het Italiaanse Kattiva records. Verwacht van Dj Mani de beste Early Hardstyle uit Italië, met hier en daar een tripje naar Hardstyle van vaderlandse bodem.

The Troublemaker & Barrabass:
Deze 2 dj's van het huis hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Iedereen kent ze e What's Wrong With My Brain feesten in de Fenix. Ze sluiten deze Early Area op een wat sneller tempo af. Keep on Rocking en tot de 18e juni!

3 opmerkingen

 
Nice! :D
Artiest {SHOWLIST artist 71883, 59949, 18643}
Bash :D
Heen!! :D