Partyflock
 

Default
Invite birthday bash

published by , on
Default
7 März 2011
FestDefault · Invite birthday bash
DateSaturday 14 Mai 2011
LageDock 154
Omdat het in mei van dit jaar precies dertig jaar geleden is dat Utrechts favoriete krullenbol het levenslicht zag, besloot de Default crew dit heugelijke feit niet zo maar onopgemerkt voorbij te laten gaan. De afgelopen maanden werd in het diepste geheim een hele speciale editie van Default voorbereid.

Op zaterdag 14 mei presenteert Default namelijk de enige echte officiële Birthday Bash voor Invite's 30e verjaardag in de Dock 154 in Utrecht! Niet zomaar een feestje dus, maar een avond die de gemoederen in en om Utrecht nog lang bezig gaat houden.

Het concept is simpel; samen met alle bezoekers een onvergetelijke verjaardag neerzetten voor een uitzonderlijk persoon, want zo mag je Tim van Paradijs wel noemen. Altijd bescheiden en oprecht is hij al vijftien jaar een geroemde en geliefde schakel binnen de Utrechtse scene, en inmiddels reikt zijn bekendheid ook tot ver daarbuiten.

Daarom is Default heel trots dat zij Invite op deze avond een wel heel bijzonder cadeau kan aanbieden; niemand minder dan techno-legende Steve Rachmad komt naar Utrecht om met Invite een eenmalige, unieke back to back set te draaien. Met samen ruim veertig jaar techno-ervaring bevat deze gelegenheidscombinatie alle noodzakelijke ingrediënten om deze Birthday Bash tot een fantastische avond te maken. Naast Steve Rachmad heeft Default techno-matties Tim Wolff, bekend van Awakenings en Switch, en Mykaz, resident van de 360 Nights in Amsterdam, bereid gevonden de line-up compleet te maken.

Dit alles mist nog één cruciaal element, en dat zijn jullie! Alles minder dan een Dock 154 die de 14e uit zijn voegen klapt is niet genoeg voor de man die techno in de Domstad als geen ander op de kaart heeft weten te zetten!

Default nodigt bij deze iedereen dus ook van harte uit om samen met Invite op 14 mei zijn verjaardag te vieren in de Dock 154 in Utrecht! Kom laten zien dat Utrecht tekent voor nog eens 30 jaar techno zoals alleen Invite dat kan! Hou er wel rekening mee dat wegens grote belangstelling van familie en vrienden het aantal kaarten in de vrije voorverkoop beperkt is!

Wil je er de 14e dus hoe dan ook bij zijn voor misschien wel de leukste verjaardag van dit jaar? En voor bovendien een heerlijke avond techno inclusief eenmalige back-to-back set? Wacht dan niet te lang met het kopen van een kaartje, want op = op!

De voorverkoop start op vrijdag 15 april om 20:00 uur via Paylogic en de vestigingen van Primera. Kaarten kosten €9 in de voorverkoop en bij eventuele deurverkoop €12.

P.S.: Een zwembroek is handig en je wordt na afloop niet thuisgebracht. Tot dan!

10 comments

 
:D
Artist {SHOWLIST artist 51895, 4173}
hatsaaa :D

Hou er wel rekening mee dat wegens grote belangstelling van familie en vrienden het aantal kaarten in de vrije voorverkoop beperkt is!
gezellig ons kent ons feestje.. waar het dak er zeker afgaat :)
Works for Grasp Techno
Artist {SHOWLIST artist 59784, 57252}
Crazyhouse!
Steve Steve Steve Steve!
 
:bounce: :bounce:
 
Artist Stenie B
Siegerwohl!!! Leuk bericht mannen en een nog leuker feessie in de agenda!!
Heel erg veel zin in! Wordt een uniek verjaardagsfeestje. :)