Partyflock
 

Fusion 2010
Verkoop sneller dan vorig jaar

gepubliceerd door , op
Fusion
3 oktober 2010
FeestFusion · the harder styles
Datumzaterdag 13 november 2010
LocatieSportArena Site
Het festival seizoen is afgelopen. Regenachtige en donkere dagen zijn in opkomst. Maar Stichting De Kloontjes heeft een “lichtpuntje” aan de horizon. Fusion: The Harder Styles komt er aan! Op 13 november is het al zover. De voorbereidingen zijn in volle gang en Stichting De Kloontjes heeft er veel zin in. Deze editie van Fusion belooft een ware “harder styles” happening te worden! Bekijk de trailer om alvast in de Fusion stemming komen.



Tickets
De evenementen van Stichting De Kloontjes staan bekend om spectaculaire shows in combinatie met een internationale line-up voor een leuke toegangsprijs. Mede door de recessie en een overvloed aan dance-evenementen is het lastig om veel jongeren te bereiken en te overtuigen met traditionele media zoals flyers en posters. Daarom besloot de stichting om dit evenement te promoten via YouTube, hyves en Twitter. En met succes: Binnen enkele dagen waren 500 early-birds voor een speciale prijs van 15 euro al weg en de reguliere verkoop gaat veel sneller dan vorig jaar. “Een nieuw record voor de stichting” aldus organisator Remko Hermans. Dus heb je nog géén ticket dan moet je er echt snel bij zijn! Voorkom teleurstelling en bestel snel je ticket via www.fusionevent.nl. Tickets zijn nu ook verkrijgbaar bij alle Belcompany winkels in Nederland en Rick Light in Oisterwijk. Naast je ticket kun je net zoals bij Intents Festival ook je consumptiemunten via internet kopen. Zo ben je goedkoper uit en heb je snel je munten op zak bij binnenkomst.

Interactieve Timetable
Om in te spelen op de laatste trends wordt er op dit moment een unieke interactieve timetable ontwikkeld. Bezoekers van Fusion 2010 kunnen zowel via grote schermen als hun mobiele telefoon zien welke artiest er aan het draaien is. Ook is het mogelijk om een beoordeling te geven aan de draaikunsten van de DJ's en kun je jou mening delen via verschillende Social Media kanalen.

Blijf op de hoogste van het laatste nieuws omtrent Fusion 2010 door je in te schrijven voor de nieuwsbrief op www.fusionevent.nl

6 opmerkingen

 
Jamaaarrr!
mopmop gasderop! zetjewekker, p*p is lekker :P