Partyflock
 

Zaterdag 11 september Chakra vs G.O.D
5th Anniversary

gepubliceerd door , op
Chakra vs G.O.D
5 juli 2010
FeestChakra vs G.O.D · Fifth Anniversary
Datumzaterdag 11 september 2010
WinactieChakra vs G.O.D actiegesloten
LocatieRodenburg Site
5 jaar. Het is een mijlpaal. Chakra viert het dan ook groots, en zal dit doen, door terug te keren op de basis, namelijk daar waar het allemaal begon, en nu al voor velen onvergetelijke herinneringen oproept, met kippenvel aan terug kan denken, als organisatie, en trouwe fan van de Chakra en/of de GOD feesten. De Rodenburg in Beesd, Home sweet Home. Met haar geweldige geluid, en vriendelijkheid, doet haar deuren open voor deze gelegenheid op zaterdag 11 september. Het was een wens van velen, een keer op zaterdagavond, niet naar je werk de volgende dag, zoals gewoonlijk, maar gewoon genieten van alles wat je gaat gebeuren deze nacht.

Chakra zelf, zal haar eigen rode zaal, Area II, vullen met spirituele decoratie, gemaakt door de kunstenaars, die Chakra rijk is, en de muziek zal natuurlijk zijn, van de mannen, die bezig zijn met hun passie, daarin hun eigen stijlen laten horen, die behoorlijk uit een kunnen lopen, van deephouse tot aan Goa, Techno, Progressive. Alles bij elkaar, van begin tot het eind, a Trip through housemusic. Was dit 5 jaar geleden nog een gewaagd concept, dat was dan ook wat Chakra uit wilde dragen. Geen vraag wie of wat je bent, eruit ziet of wat je doet, want dat doet er niet toe. Hier gaat het om gelijkgestemde zielen. Het gaat om respect, saamhorigheid, en passie voor muziek, als talent, als kunst. Het feest zonder ego, omdat iedereen belangrijk is en zijn bijdrage levert aan de bijzondere sfeer, die de naam Chakra draagt. Het kleurrijke gezelschap houdt van reizen en vernieuwing. Diverse locaties werden bezocht in zowel Nederland als België.

5 jaar Chakra met natuurlijk: Robin Albers, de goeroe van de house, en the Godfather of Chakra, zijn stijl van nu valt te omschrijven, als diep, maar opzwepend, een volle dansvloer met handjes in de lucht! En natuurlijk zal hij Area I “the Good Old Days” ook openen, zoals alleen hij dat kan. Maar dan onder de naam Jaydee. Met geweldige klassiekers. Dat Chakra van tradities houdt, en vooral bestaat uit de wat oudere partyganger, die dit al velen jaren doet,zelden nog, of al 15 jaar elk weekend, is G.O.D altijd weer het feestje, wat voelt als een reünie. Een reis in de tijd, met niet alleen Robin Albers in een dubbel rol, maar nog een Dj, waarvan iedereen weet dat we spreken over een man, die draait met passie: Igor Mendoza aka Stanton. Op Chakra laat hij op sublieme wijze zijn Techhousse door de speakers knallen, en natuurlijk zal ook hij, maar dan onder de naam Stanton, op G.O.D laten horen, hoe dit vroeger klonk. Oldskool, Parkzicht. Dit rijtje zal nog worden aangevuld, met mannen van het zelfde kaliber: Rob & MC Joe! Uit Belgie, voor de onvergetelijke trance classix: Pedro W, en natuurlijk resident: Yves met zijn X sound!

Uiteraard, mag de Early Rave niet ontbreken. Hoe kan het anders, als je als Chakra, je publiek hebt vanuit alle stromingen. In een compleet eigen wereld in Area III “de koepel”, wordt er ouderwets gestampt, altijd bomvol, met de gabbers van toen, dus waarom zou je iets veranderen aan een traditie. 6 mannen in een back to back set. Toen waren het nog knaapjes, maar waren al overal te vinden, voor de dj booth, of erachter. En dat is eigenlijk nog steeds nu 10 jaar later. Even ouderwets van God los!

Nog 2 edities te gaan aan het strand met Chakra@the Beach in Willemstad, waarvan de 1e editie een grandioos succes was.. Toch al een vooruitziende blik in de toekomst met Chakra VS G.O.D: 5th Anniversary. M.m.v: Robin Albers, Sven van Vuren, Stijn 🇧🇪 Igor Mendoza, Randy Leimena, Halogen, Jaydee, Stanton, Yves, Rob & MC Joe, Pedro W🇧🇪, Davy J, Tazz, Adaro, Dope Jay, Sjampy & Da Bum
Entree aan de deur is 15 euro, en in de v.v een tientje. Te bestellen bij Timoco, aan de locatie zelf, of via info@chakraparty.nl

4 opmerkingen

niks geen,,,,,,,,,,demo's datums conversastie platenmaatschapei's he ga eens muzieknoitenlezen
Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 13 juli 2010 om 14:17:
niks geen,,,,,,,,,,demo's datums conversastie platenmaatschapei's he ga eens muzieknoitenlezen

PFFFFFF........

Als rechtgeaarde Chakriet vind ik het helemaal super weer terug te zijn in de Rodenburg! 5 jarig bestaan alweer (y)
Maar eerst nog even het strand afwerken :cheer:
laatste aanpassing
Gaan met die BANAAN :banana:

:D

CHAKRAPARTY 5 jaar! GEWELDIG!
laatste aanpassing
 
Zo... dat begint te kriebelen zeg