Partyflock
 

Armin Only 2010 - Waar 'Imagine'ophoudt begint 'Mirage'

gepubliceerd door , op
Armin Only
24 juni 2010
Echte fans van Armin van Buuren weten het allang; er komt dit jaar weer een artiestenalbum uit. Dat is de perfecte reden voor een nieuwe ‘Armin Only'; een wereldtour die natuurlijk ook Nederland aandoet. Pak je agenda en zet een grote rode cirkel om zaterdag 13 november! Die dag presenteert ALDA weer Armin Only in de Utrechtse Jaarbeurs onder de veelzeggende titel ‘Mirage'.

Armin Only 2008 – ‘Imagine'
Het is meer dan twee jaar geleden dat Armin Only voor het eerst neerstreek in de Utrechtse Jaarbeurs. In de uitverkochte Prins van Oranjehal werd wederom duidelijk dat Armin als geen ander een negen uur durende show kan dragen. Bijgestaan door gastoptredens van onder meer de zangeressen van Krezip en Within Temptation en niet te vergeten zijn broer Eller op de gitaar, bezorgde Armin bijna twintigduizend bezoekers een onvergetelijk feest. Centraal hierin stond zijn derde artiestenalbum, ‘Imagine', waaromheen een spetterende show was bedacht. Wie er bij was denkt nog met veel plezier terug aan de vele hoogtepunten. Van het massaal meezingen met zanger Chris Jones die live on stage ‘Going Wrong' liet horen, tot het indrukwekkende uitzicht van duizenden mobiele telefoontjes die in de lucht werden gehouden.
In de maanden die volgden ging ‘Imagine' verder de wereld over en trok volle stadions in steden als Los Angeles, Melbourne, Sidney en Boekarest.

Album – ‘Mirage'
Na het laatste ‘Imagine' optreden volgde een jaar zonder Armin Only edities om bij te komen van het grote succes. Er was echter één persoon die allerminst stil zat. Armin gebruikte namelijk elke seconde die zijn drukke DJ-schema toeliet om in de studio te werken aan de opvolger van ‘Imagine'. Inmiddels is de laatste track af en heeft het album dat op 10 september bij Armada Music wordt uitgebracht de magische naam ‘Mirage' gekregen. Met ‘Mirage' levert Armin een zeer divers artiestenalbum af, met spannende samenwerkingen en flink wat verrassingen. De verwachtingen zijn hoog voor de eerste single,'Full Focus', die op 24 juni uit komt en bij ‘Evers Staat Op' op Radio 538 zijn Nederlandse première beleeft. Tevens is Radio 538 de officiële mediapartner van de Nederlandse editie van Armin Only 2010. Full Focus is een mooi voorproefje op dat wat komen gaat want ‘Mirage' wordt op 13 november op spectaculaire wijze in zijn geheel gepresenteerd.

Armin Only – ‘Mirage'
Armin, drievoudig winnaar van de prestigieuze DJ MAG Top 100, is een echte perfectionist. Alhoewel hij de top allang heeft bereikt, legt hij de lat voor zichzelf en zijn team toch iedere keer weer iets hoger. Zo ook met Armin Only ‘Mirage'. Wat er precies gaat gebeuren blijft voor de buitenwereld nog even geheim, maar vast staat dat de bezoekers worden getrakteerd op een overvloed aan audiovisueel spektakel, showelementen en verrassende gastoptredens. Meer dan ooit staat de interactie met de bezoeker centraal. Harmonie is het toverwoord, een tot in de perfectie geregelde productie de sleutel daartoe. Maar de hoofdrol is natuurlijk voor Armin zelf, die alle ingrediënten samenvoegt en het publiek trakteert op een fantastische nacht zoals alleen hij dat kan. Dit alles rond het thema ‘Mirage'.

Armin:
“Voor mij staat ‘Mirage' voor het gevoel van euforie dat ik krijg als ik al die mensen voor mijn ogen zie genieten tijdens mijn set. Mijn passie voor muziek die ik op zo'n moment deel met iedereen om me heen. Als die bijzondere connectie er is hangt er haast een soort deken van positieve energie in de zaal. Ik sta dan voor 200% te genieten. Dat gevoel wil ik met ‘Mirage' uitdrukken."

Dat genieten gebeurt dit jaar opnieuw, en wel over de gehele wereld. Na het succes van ‘Imagine' is de vraag om internationale Armin Only shows alleen maar toegenomen. De wereldtour van Armin Only ‘Mirage' voert dan ook langs vijf continenten. Welke steden allemaal worden bezocht wordt binnenkort bekend gemaakt. Het mag duidelijk zijn. Vond je ‘Imagine' al geweldig dan mag je ‘Mirage' zeker niet missen!

Voor tickets en meer informatie ga naar www.arminonly.com

39 opmerkingen

Ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kwijl::bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Het is wel mooi maar 50 euro voor 1 dj dat is weer minder
Na het zien van de dvd's vd afgelopen jaren nu aanwezig:yes::yes:
Owwww lekkerrrrrr :kwijl:
Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
line-up?
Wauw! Eindelijk weer een Armin ONLY!
 
Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
:cheer: :bounce: :woeptidoe: :cheer: :bounce: :woeptidoe:
:cheer: :bounce: :woeptidoe: :cheer: :bounce: :woeptidoe:

* sorry wordt nou al GEK hier *

Eindelijk, heb het er steeds over, wanneer komt er nou weer eens een Armin Only (L) En dan nu na 2 jaar Joehoeeeeeeeeee
Uitspraak van RAW therapie op donderdag 24 juni 2010 om 13:36:
Het is wel mooi maar 50 euro voor 1 dj dat is weer minder

Dat heb ik er wel voor over hoor :lol: :p
Aanwezig!
Is misschien wel een idee
Artiest Nendis
Gaat op zeker in de agenda, in 2008 gemist, die fout maak ik niet nog eens , zin aan !!!
Zeker aanwezig! (L) Eindelijk weer een Armin Only! :cheer:

Imagine was superrrr... en heb die dvd al helemaal grijs gedraait :P
Uitspraak van RAW therapie op donderdag 24 juni 2010 om 13:36:
Het is wel mooi maar 50 euro voor 1 dj dat is weer minder

Hij draait gelukkig de hele nacht ;)

Ik vind persoonlijk een feest meer maar 1 DJ wel goed. Dan word er vaak toch weer iets anders gedaan dan dat ze allemaal 1 voor 1 ongeveer hetzelfde doen.

Heb er nu al zin in!
 
Uitspraak van RAW therapie op donderdag 24 juni 2010 om 13:36:
Het is wel mooi maar 50 euro voor 1 dj dat is weer minder

eeeehm... nouja.

Zeker heen dus!
vorige x heengegaan met redelijke verwachtingen, maar echt een dikke tegenvaller.

Als ze dit jaar de entree, het geluid (echt te zacht), de matige show en de belachelijke muntprijs van 3 euro (!) niet beter regelen sla ik hem sowieso over. Hopelijk leest Alda dit soort topics ook, want die 45 euro van vorig jaar stond totaal niet in verhouding tot de kwaliteit.
Top. Ik vond het in 2008 super. :D
Uitspraak van Gelache woar op donderdag 24 juni 2010 om 19:08:
vorige x heengegaan met redelijke verwachtingen, maar echt een dikke tegenvaller.

Yep had precies hetzelfde ik heb de AO's de Eller van Buuren en de valszingende Audrey Callagher van twee jaar terug nu wel gezien.
Eindelijk weer Armin Onlyyyy !
Aanwezig :D
Wieuw :cheer: eindelijk weer!!
kom net terug uit Zuid-Afrika dan, dus niet voor mij..
Ik sta 13 nov vooraan als de deuren van de Jaarbeurs open gaan
laatste aanpassing
Eindelijk weer!!!! wat een geweldig vooruitzicht:D
was een legendarisch concert heb hier alleen maar goeie herinneringen an, ben hier zeker weer by :respect:
YES! Zeer zeker aanwezig!!! :bounce:

Armin :respect:
ik kan nie wachten ;)
2008 gemist. :s

Armin Only MIRAGE 2010 gaan we niet missen. :woep:
Geweldig om zo'n feest met ca 20.000 partygangers :cheer: mee te mogen maken.

Gelukkig :banana: duurt het nog even. De voorpret kan niet lang genoeg duren.

Tot gauw.
(k) van ons
laatste aanpassing
Ik hoop er in Brazilië of Argentinië bij te zijn.
 
Wordt weer een top feest net als 2 jaar terug!!!!!:-D
Uitspraak van RAW therapie op donderdag 24 juni 2010 om 13:36:
Het is wel mooi maar 50 euro voor 1 dj dat is weer minder

En jij spoort niet whahahaha voor die 50 euro krijg je een geweldige show en heerlijke muziek van de no1 dj in the world
Mijn mooiste concert tot nu toe man wat was het gaaf in 2008 zal er zeker weer erbij zijn yesssssssssssssssssssssssssssssssssss armin if god was a dj haha;-)
Uitspraak van gebber op maandag 28 juni 2010 om 10:34:
?

Hoe heet het feest?

hallo welke planeet leven jullie of kan je niet lezen hahahaha
laatste aanpassing