Partyflock
 

Showtek in Club Noa

gepubliceerd door , op
Showtek
4 mei 2010
Zondag 23 mei is de eerste editie van de hardstyle avonden in Club Noa en niemand minder dan Showtek zal de spits afbijten en aangezien bijna iedereen de maandag er na vrij is staat niks je in de weg om deze avond ook mee te beleven. Best European dj, Best European Producer, Best Artist Album en Best Track, deze prijzen wist de officieuze World Number One Hard Dance Act binnen te slepen op de Hard Dance Awards 2010 en na een uitgebreide wereldtournee in onder meer Azië, de VS, Canada, Rusland en vele festivals zullen de heren van Showtek ook te bewonderen zijn in het Noorden van Nederland. Op zondag 23 mei 2010 zal in Club Noa de avond in het teken staan van Showtek.

Voor de juiste sfeer op een avond is de opening van enorm belang. Dat zit bij deze avond dan ook wel goed. Deze ligt van 23.00 tot 01.00 uur in handen van dj Da Pauli & Penoze. Als geen ander weten zij door hun ervaring, platenkeus en kennis van het publiek in het Noorden toe te werken naar Showtek. Van 01.00 tot 03.00 zal Showtek laten zien en horen waarom zij eigenlijk World Number One Dance Act zijn. Voor veel huidige harddance liefhebbers in het Noorden zal dit de eerste keer zijn dat ze redelijk dichtbij de karakteristieke sound van Showtek kunnen meemaken. Afsluiter van de avond is niemand minder dan Dutch Master. Als onderdeel van Dutch Master Works weet hij als geen ander hoe hij na Showtek de zaal tot het einde los kan laten gaan. Bij een dergelijk dj geweld past maar één MC. Begonnen in de jaren 90 in Leeuwarden and still going strong is Da Mouth of Madness de juiste MC om dit feest te hosten.

House the 90s area.
Ze hadden al hun eigen feesten maar voor House the 90s is dat slechts het begin. Dit feest is het begin van een zomer waar op House the 90s een aantal areas op festivals zal hosten. Op 23 mei is de Basement van Club Noa hun domein. Als geen ander weten de leden van het House the 90s wat het is om langere sets te draaien. Deze keer zullen Rabies & Alian samen DJ Marlin van 23.00 tot 04.00 als House the 90s in de dj booth plaats nemen. Verwacht dan ook de beste classics, oldschool, early rave en happy hardcore en speciaal voor deze avond zullen de oude platen van bijvoorbeeld BXR of de eerste Seismic records ook afgestoft worden. Wil die zeldzame oldschoolplaat of die happy hardcore track horen die eigenlijk nooit iemand draait dan is deze area speciaal voor jou.

Samengevat
Wil jij Number One Hard Dance Act meemaken in the Number One club van Nederland dan is 23 mei je kans. In de voorverkoop is een kaartje € 8 en aan deur € 10. Voor bezoekers van buiten Leeuwarden, Club Noa is vanaf het Centraal Station 5 minuten lopen en te vinden op Nieuwestad 65/67. Voor bezoekers die met de auto willen komen is parkeergarage Oldehove ook 5 minuten lopen naar Club Noa. Kortom zondag 23 mei beloofd nu al een legendarische Showtek avond te worden in Club Noa.

5 opmerkingen

Number One Hard Dance Act :lol: :lol:

Zal zeker knallen worden, maar come on .. als je een beetje in de hardstyle scene zit..
Allang in de agenda!
Voordeel dat rave world in kardingen niet doorgaat dus aanwezig bij o.a SHOWTEK en House the 90 DJ-Team. :-)
 
Artiest Diabolic
house the 90`s op Xplode??:)