Partyflock
 

In bi tween

anoniem gepubliceerd op
In bi tween
27 april 2010
FeestIn bi tween · Trance Atmosphere
Datumzaterdag 19 juni 2010
LocatieCarpe DM
Trance verleden tijd? Wie dat ooit geroepen heeft, heeft niet geweten waar hij of zij het over had, wereld wijd gaan er nog steeds tienduizenden party-gangers helemaal in Trance op. Met deze Trance Party slaan Dune events en MED events de handen in één om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat Trance nog steeds hot is onder het party publiek.

Trance is een muziekstroming die terug gaat naar eind jaren 80, begin jaren 90, maar werd pas echt populair in de vorm van Tiësto, Paul van Dijk, Ferry Korsten en Armin van Buuren. Al weer meer dan 20 jaar domineren deze DJ's wereldwijd de betere clubs en Dance Events, en waar wij als Nederland regelmatig met onze DJ's nummer 1 van de wereld zijn, Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Maarten de Jong en Ron van den Beuken zijn het Trance export product van Nederland geworden. Laats genoemde Ron van den Beuken maakte onder anderen remixen voor Ferry Corsten en voor van Buuren en heeft zelfs op nationale radio meer platen op zijn naam staan dan Tiësto.

Dancesmash
Ron van den Beuken en Maarten de Jong zijn de afgelopen maanden veelvuldig te horen geweest op Slam FM en op 538 met hun Dancesmash “Life's too Short, in mei zullen zij samen weer een nieuwe release hebben “Lost “ zal ongetwijfeld weer volop airplay support gaan krijgen.

Beide internationale DJ's en producers zullen op 19 juni in de Carpe DM in Tilburg hun beste en nieuwste tracks ten gehore brengen. Voor meer info check www.ronvandenbeuken.com en of www.maartendejong.com



Mark Norman
Mark Norman de man die met regelmaat op labels van Black Hole Recordings en Magik Muzik is terug te vinden is staat helaas nog te vaak in het buitenland in de line up. Nederland is deze man uit het oog en oor verloren maar is nu wel weer wat vaker terug te vinden op Dance events in Nederland waaronder nu ook bij Trance Atmosphere.

Dellacrozz
DJ & producer Dellacrozz heeft inmiddels diverse nummers geproduceerd, nummers die onder anderen door Armin van Buuren en Judge Jules in hun sets worden mee genomen om iedereen in hogere sferen te krijgen. Hij gaat 19 juni na jaren van stilte zelf weer achter the wheels of steel.

Ko-c & Miss J
Ko-c de man die werkelijk iedereen op de vloer krijgt met zijn muziek keuze, weet haarfijn aan te voelen wat hij moet draaien en bewijst dat keer op keer als resident DJ bij Crazyland. Niets is voor deze man te gek qua muziekstijl, toch ligt ook bij hem zijn ziel en zaligheid in de Trance. Miss J zijn concurrent maar ook tevens zijn beste maatje en protegé is één van “de” up coming vrouwelijke Trance dj's die met veel gevoel voor melodie en passie met deze muziek de mensen weet te raken.

BassBooster & DenDj
BassBooster een dj die in het zuiden van het land veel furore maakt in onder anderen de Carpe DM en de Rixie. DenDj een dj die 4 jaar geleden zijn wheels of steel aan de wilgen heeft gehangen omdat hij vader is geworden en nu weer de smaak te pakken heeft gekregen en nu dagelijks weer in de studio terug te vinden is om zich en weg naar de top te knokken. Hou deze twee scherp in de gaten want het is niet de eerste keer dat er een dj in de line up staat bij Dune events die later op grotere events te zien en te horen is.

19 juni wordt de dag waarop Dune en MED events je laten mee genieten van hun muziek, sfeer en intimiteit, na deze avond zal het beleven van muziek een totaal andere betekenis krijgen.

2 opmerkingen

 
amazing!