Partyflock
 

Timetable Liberator Outdoor bekend
Freedom of thought and freedom of mind

gepubliceerd door , op
Liberator outdoor
26 maart 2010
FeestLiberator outdoor · The free Hardstyle festival
Datumwoensdag 5 mei 2010
LocatieRodetorenplein
Alle lichten staan op groen om op 5 mei een knallend Hardstyle Bevrijdingsfeestje te vieren! Het Rodetorenplein in Zwolle zal omgetoverd worden in een dikke hardstyle dance-arena waar je de hele dag vermaakt wordt door de hardstyle liberators. De weersvoorspelling belooft zon. Lekker uit je dak gaan in het zonnetje op het nieuw aangelegde Rodetorenplein dat aan het water ligt!

In goed overleg met de gemeente is afgesproken dat om het aantal bezoekers in de hand te houden een guarantee ticket van € 10,-- gekocht moet worden. Dit kan via Paylogic, www.highenergyevents.nl en alle Primera winkels. Ook aan de deur zullen er nog kaarten beschikbaar zijn. Het complete bedrag van je kaartje ( excl. Fee) krijg je terug in consumptiemunten! In totaal zullen er 4000 bezoekers worden toegelaten tot het Liberator Outdoor Festival terrein.

Om 13.00 uur is het direct volop stampen. Master of Ceremony van deze eerste editie van Liberator Outdoor is MC Rems. Hij zal Liberator met zijn vette lyrics compleet op z'n kop zetten!
Blockside, die ook op Megabase op Fusion of Dance 2010, zal draaien opent Liberator Outdoor. Daarna D'Stylerz Justin en Johan. Deze hardstylefreaks hebben sinds een maand een nieuwe realase op Torque Beats: 'The new World'. Dit nummer met een zware melodie en vette kicks zal zeker uit de boxen knallen.

Ook Solutio die ná D'stylers samen met de I's de Liberator dj-booth zal betreden heeft een vette eigen track uit genaamd 'City of Chaos'. Als zij net zo'n feest gaan bouwen als op Megabase indoor mag je wat verwachten!

Vincent en Coen zijn samen Zentiments. Deze mafkezen staan bekend om hun vette sets! Low-E is een opkomend talent dat je niet mag missen, hij heeft een aantal eigen producties die de naam hardstyle mogen dragen.
Alphaverb heeft zich laten inspireren door alle ander stijlen uit de dance, dit heeft hij alle verwerkt in zijn eigen unieke hardstyle stijl. Hij brengt zijn eigen producties uit op het AVIO label (Alphaverb & Intractable One). Je mag van hem een stampende set verwachten!

Bass Modulators zullen de zonsondergang begeleiden én hoe! Deze 24 karaats hardstyle dj's hebben eigenlijk geen introductie nodig. Zij zullen het Rodetorenplein op zijn grondvesten laten trillen. Een minuutje stilstaan is er bij deze heren niet bij! Dozer gaat Liberator Outdoor afsluiten. Dozer brengt zijn producties (oa. met Zany) uit op Fusion Records. Zijn laatste productie Elixer/ Robins Revenge gaat Liberator Outdoor naar een hoogtepunt brengen.



13:00 - 14:00: Blockside
13:00 - 00:00: Rems
14:00 - 15:00: d'Stylerz
15:00 - 16:30: Solutio & The I's
16:30 - 18:00: Zentiments
18:00 - 19:30: Low-E
19:30 - 21:00: Alphaverb
21:00 - 22:30: Bass Modulators
22:30 - 00:00: Dozer

Liberator Outdoor….. Don't miss it!

6 opmerkingen

Artiest Audio-D
lekker ! low-e alphaverb bass modulators & dozer 1,5 uur setjes en ook nog is op het einde :respect: gaat een mooi dagje worden
Nu is het nog wachten op mooi weer... o:)
Have fun voor diegenen die wél gaan :cheer: :D
 
Lopen er ook SOA hoeren rond? Anders telt het niet.
het is hardstyle dus mevrouw soa is zeker aanwezig..
 
Artiest Diabolic
misschien wel aanwezig, leuke line up!:D

Alleen wie schrijft die persberichten? echt dramatisch:s