Partyflock
 

Blackbox timetable bekend
Zaterdag 24 april Waerdse tempel

gepubliceerd door , op
Blackbox
18 maart 2010
Na Deep_Rood en Oorsmeer weer een nieuw technoconcept in de Waerdse Tempel, maar ditmaal in de grote zaal. Blackbox staat voor techno-techno! Een combinatie van internationale helden en local heroes die garant staan voor authentieke techno voor de vooruitdenkende liefhebber. Nope, sorry: no minimal (...).

Blackbox heeft voor deze eerste editie dé technomaster dj/producer Surgeon 🇬🇧 (aka Anthony Child) geprogrammeerd. Met releases op labels als Tresor, Warp Records en Counterbalance is de denderende toon gelijk goed ingezet met deze harde en funky technoheld from the UK.

Dj Remy laat vanavond ook zijn techno-licht schijnen tijdens blackbox. De sympathieke hagenaar lijkt tegenwoordig wel aan zijn tweede jeugd te beginnen. Zijn succesvolle producties, goede mixtechniek en energieke intense sets, maakt dat deze man nog steeds in de voorhoede van de dj-top opereert.

Nuno dos Santos begon ooit met feestjes in een kraakpand in Utrecht; en zo hoort het! Inmiddels draaide hij op Awakenings / Extrema / Lowlands / 5days off / Dancevalley en Mysteryland. Een overvolle agenda dus. Daarnaast resident van Trouw én een album uitbrengen bij Compost.....En vanavond dus te gast bij Blackbox.

Ricochez en Reece 202 starten blackbox vanavond op. Ricochez draait techno op een energieke manier en heeft al op meerdere locale feesten zijn draaikunsten vertoond. Reece 202 draait regelmatig in Studio80 en hij organiseert Deep Rood in de Tempel, als een echte oldschool dj draait hij vanaf het oude vertrouwde vinyl, underground house en techno.

De timetable:
22.00-23.00 Ricochez
23.00-00.15 Reece 202
00.15-01.45 Nuno dos Santos
01.45-03.15 Remy
03.15-04.45 Surgeon