Partyflock
 

Fame=dj's

gepubliceerd door , op
Fame=dj's
25 maart 2010
Het startsein aan de zomer is op het Bloemendaalse strand al in maart gegeven en wekelijks opent Bloomingdale op zondag haar poorten voor het zomerminnende publiek. Fame=DJS draait inmiddels al drie jaar op volle krachten, waarbij haar ingrediënten o.a. Bloemendaal meermaals in de watten gelegd heeft. Grootse artiesten, die er niet voor terugdeinzen om hun eigenzinnige platenkeus aan het publiek voor te schotelen. Sexy entertainment, dat de toon van de muzikale hoogstandjes onderstreept. En natuurlijk een ongeremde sfeer, welke in Bloomingdale aan het strand op zondag 18 april volledig tot haar recht komt!

Fame=Djs
Al vanaf 16:00uur vuurt Fame=Djs het startschot van haar eerste editie in 2010 af op het Bloemendaalse strand, waarna een zevental artiesten jouw muzikale wensen tot 00:00 in vervulling laten gaan. Schuif geheel zomers je slippers aan en laat je – onder begeleiding van Zawdi MC MC, op de houten vloer van Bloomingdale in extase brengen door:

Shermanology: Eigen producties wisselen elkaar in hoog tempo af en hun aanwezigheid op grootse evenementen gaat niemand onopgemerkt voorbij. De live act van Andy en Dorothy Sherman heeft de lat hoog gelegd en tijdens Fame=DJS doen ze hier een fameuze schep bovenop.

Ricky Rivaro: Als onmisbaar boegbeeld van de Bloemendaalse strandfeesten, vormt Ricky Rivaro een ware aanvulling op het strandgenot. Met memorabele sets tijdens o.a. Bloomingdale XXL en de fameuze Morillo-avonden, houden zijn Dj-kunsten de dansvloer goed gevuld. Ook vanavond staat hij zijn mannetje achter de draaitafels!

Quintino: Terugblikkend op zijn lange lijst vol muzikale successen, heeft Quintino nog veel meer op de planning staan. Met vele releases op de plank, waarborgt hij ook vanachter de draaitafels zijn talent en dit maakt hem een waardige vertegenwoordiger van Fame=DJS.

Baggi Begovic: Remixes en producties van eigen hand. Baggi Begovic is niet meer uit de hedendaagse dancescene weg te denken maar ook op internationaal vlak is hij een graag geziene aanvulling. Vanavond bewijst hij vanachter de wheels of steel waar zijn ware artiestenschap garant voor staat!

R3HAB: Multi-getalenteerd en een een draaistijl die van mijlenver te herkennen is. House krijgt door R3HAB een eigenaardige sound mee, waarbij hij tijdens Fame=DJS de lat extra zomers hoog legt.

Granmaster Issy: Gekarakteriseerd door een veelzijdige set, laat Grandmaster Issy zien van vele markten thuis te zijn. Fame=DJS maakt haar programmering dan ook graag compleet met zijn bijdrage!

Tickets
Er zijn slechts een beperkt aantal presale tickets in de voorverkoop beschikbaar, welke € 10 ex. fee kosten en online via www.bloomingdaleaanzee.com verkrijgbaar zijn. Voorkom teleurstelling aan de deur en wacht dus niet te lang met het bestellen.

Kijk voor meer info op www.bloomingdaleaanzee.com.