Partyflock
 

Sketch

gepubliceerd door , op
Sketch
24 februari 2010
FeestSketch presents · Dimitri Vegas & Like Mike
Datumzaterdag 6 maart 2010
LocatieNoa
Eigenzinnig, eigenwijs en vol energie! Deze woorden kenmerken Sketch presents al vanaf het begin van deze succesvolle clubavond in Club Noa! Deze avond, die georganiseerd wordt door Club Noa Resident Dani L. Mebius, zorgt keer op keer voor een sensationele avond in een speciale verpakking van vette beats, show en entertainment.

Voor de aankomende editie op 6 maart presenteert Sketch presents vol trots het internationale duo: Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike. Nadat Swedish house Mafia hen had gevraagd om de wereldhit:“Leave The World Behind” te remixen zijn zij niet meer weg te denken uit de top van de housescene. Sebastian Ingrossso (deze Swedish House Mafia member werd onlangs gepresenteerd in Club Noa waar hij de zaal liet ontploffen) benoemde hen dan ook als zijn “favoriete producers van 2009”

Naast Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike, zal één van de meest geboekte DJ’s van Nederland: Billy the Klit de avond afmaken op de manier die Sketch presents van hem gewend zijn! Met meer dan 25 boekingen per maand heeft Billy ook nog tijd om in de studio te zitten. Samen met Dani L. Mebius staan zij op dit moment, met de remix voor Di-Rect: “Times Are Changing”, in de top 3 van de dance-charts en gooit Billy hoge ogen met zijn remix voor de The Darkraver! Dani L. Mebius timmert hard aan de weg met zowel eigen producties als de samenwerking met zijn partner in crime: Billy the Klit. Delaatste release: “Work This pussy” wordt helemaal grijsgedraaid door grote namen als Laidback Luke, David Guetta en Chuckie. Bovendien is deze track uitgekozen voor de nieuwste Sensation CD. Op Dani L. Mebius zijn eigen avond kan men zijn nieuwste producties verwachten en laat hij zien waarom hij resident is van Club Noa. De Bassment zal weer geheel in het teken staan van de vetste urban beats onder begeleiding van Ricardo Silvio.

Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike waren afgelopen jaar al te zien op Ibiza en Tomorrowland (Het Belgische “Mysteryland” van ID&T). Dit jaar zijn zij samen verantwoordelijk met Dadalife voor het Tomorrowland anthem! Tevens mixen zij de nieuwe Sensation CD. Daarnaast zijn ze druk bezig met remixes voor helden als Tiësto en John Dahlbäck en wordt er in het geheim gewerkt aan een 2010 WMC versie van Technotronic’s “Pump Up the Jam” .

Sebastian ingrosso ging hen al voor en liet zien dat deze fameuze club klaar is voor internationale grootheden. Nu is het tijd voor “Sketch presents Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike”! Naast Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike kan men natuurlijk de entourage verwachten die men van Sketch gewend is. Vette licht en live-footage beelden, showgirls en co2 kannonnen zullen jouw zintuigen doen prikkelen! De mensen die er de vorige editie waren, weten dat dit wederom een nacht word om niet te vergeten!

Kortom, er staat je een weergaloze avond te wachten. Get hyped, Go Sketch presents!