Partyflock
 

Sunday Lounge
Enjoy Luxurious Clubbing

anoniem gepubliceerd op
Sunday Lounge
13 oktober 2009
FeestSunday Lounge · Enjoy Luxurious Clubbing
Datumzondag 25 oktober 2009
WinactieSunday Lounge actiegesloten
LocatieSt. Jan Kerk
Altijd al eens op zondag naar de kerk willen gaan? Lekker bijkomen en genieten op de zondag? Chapeau biedt uitkomst voor de volwassen feestganger. Met haar nieuwe concept ‘Sunday Lounge’ hoopt de organisatie het uitgaan naar een hoger niveau te tillen. Op zondag 25 oktober zal de eerste editie van dit nieuwe evenement plaatsvinden. Sunday Lounge is een initiatief om de ‘ervaren stapper’ en andere kant van uitgaan te laten beleven. Om deze reden is er ook gekozen voor een leeftijdsgrens van 21 jaar.

‘Iedereen is VIP’, zegt de organisatie, ‘Het gevoel van beleving staat centraal. Van ontvangst tot afscheid, moet de bezoeker het idee krijgen dat de avond om hen draait. Het gaat tenslotte om de feestganger!’ Toch wil Chapeau nog niet te veel vrijgeven: ‘Sunday Lounge zegt het al een beetje, het gaat om een ontspannen sfeer, gecombineerd met luxe en beleving, zoals je dat ervaart in clubs op Ibiza en St. Tropez of Nikki beach, wie kent ze niet?! Bezoekers moeten worden vermaakt en verbaasd en dat is het leukste als ze dat op de avond zelf ervaren.’

Met deze insteek, hoopt Chapeau een nieuwe manier van uitgaan neer te zetten. Door de luxe te combineren met de speciale dag en een prachtige locatie, moet de gehele avond het plaatje compleet maken. Voor deze eerste editie is gekozen voor een van de meest exclusieve en unieke locaties die Noord-Brabant kent, namelijk de St. Jan Kerk te Roosendaal. De St.Jan Kerk is een begrip in de regio. Gevestigd op de Markt te Roosendaal is deze niet te missen voor het publiek. De zondag is nieuw voor deze locatie en is op haar beurt zeer enthousiast over de nieuwe insteek.

Sunday Lounge biedt meer als 1 stijl. Het idee van hokjes is in de ogen van de organisatie verleden tijd en bieden een breed scala van verschillende muziekstijlen verspreidt over de hele avond. Dit wordt vertaald in de verrassende line-up, die duidelijk het brede bereik van het evenement weergeeft.

Met artiesten zoals Cor Fijneman die zijn Outstanding sounds brengt en bekent is van het huidige album monologue, Ralvero bekend van de volgende hits; party people, Loosing control, Zino's after man Francois staat garant voor lekkere nieuwe en oude knallers van vroeger,Treadstone heeft 2 releases op het label flash over het label van Ferry Corsten Inspirado en Galaxia hij staat garant voor de hedendaagse House/ en sounds die je toch een gevoel van een decennia of 2 geleden geven .BIGGI, deze mixmaster gaat zo hard we kennen hem o.a. van de Lipstick feesten en de plaat Gotta let you go ! Dominic Silver dit grote upcomming talent wordt vaak onderschat omdat hij jong is maar draait menig dj onder tafel, en Darren d. Maul die al meerdere avonden in vuur en vlam wist te zetten op zijn eigen concepten in Belgie .Heel dit geheel word netjes binnen de lijntjes gehouden door "mic player number one" Mc Apster. Vuurwerk genoeg in de dj booth dus!

Het feest zal plaatsvinden vanaf 18:00 uur tot 00:00 uur. De ticketprijs voor dit evenement is € 15,- (ex fee) en zijn te koop bij de VVV Roosendaal en online op www.sundaylounge.nl. Meer informatie en impressies zijn ook op de website te vinden.

Enjoy Luxurious Clubbin’ at Sunday Lounge! Het feest start op tijd en stopt op tijd, dus wees op tijd!

Voor wie dit nog niet genoeg was, surf even naar: www.sundaylounge.nl

5 opmerkingen

Kan niet wachten tot de 25e!

Gaan ons best doen er een super avond en concept van te maken :D
Lijkt me super tof!! In ieder geval echt een hele gave locatie! (y)
Werkzaam bij Zino
Artiest {SHOWLIST artist 408, 3122}
Uitspraak van VS* op woensdag 14 oktober 2009 om 08:50:
In ieder geval echt een hele gave locatie!

Dat is het zeker ja wow
 
Ik heb zó ontzettend veel zin in dit thuisfeestje :lief: