Partyflock
 

Fusion; the harder styles
14 November 2009

gepubliceerd door , op
Fusion; the harder styles
28 september 2009
FeestFusion 2009 · the harder styles
Datumzaterdag 14 november 2009
LocatieSportArena Site
Nieuwe lokatie en tickets
Na het daverende succes van de voorgaande twee edities, vindt op zaterdag 14 november 2009 opnieuw Fusion: The Harder Styles plaats in Oisterwijk. Het evenement is deze keer nóg groter opgezet en heeft een perfecte line-up. Voorgaande jaren werd Sporthal De Leye omgetoverd tot een ware hardstyle tempel. Aangezien deze twee edities ruim van tevoren uitverkocht waren, zijn ze op zoek gegaan naar een locatie waar we nog meer mensen gelukkig kunnen maken. Die hebben ze gevonden: de SportArena (in Oisterwijk). De voorverkoop van de 2.000 kaarten is inmiddels in volle gang. Voorkom teleurstelling en bestel nu jouw entreebewijs. E-tickets koop je makkelijk en snel online, voor maar €17,50 (ex. fee). Ook kun je tickets krijgen bij alle Primera verkooppunten in Nederland. Voor overige voorverkooppunten en uitgebreidere ticketinformatie kijk je op http://www.fusionevent.nl/

Lineup
Naast de welbekende residents D-Block & S-te-Fan betreden dit jaar ook weer een aantal andere topartiesten het hardstylepodium van Oisterwijk. Zo zal niemand minder dan hardstyle-icoon Zany zijn eer komen bewijzen aan Fusion: The Harder Styles. Ook de Noisecontrollers doen opnieuw hun intrede op Fusion. Ze gaven op Intents Festival al een van de vetste liveoptredens van afgelopen zomer weg. Dat doen ze op Fusion: the harder styles 2009 nog eens dunnetjes over (Live!). Nog meer hardstylehelden die de muzikale invulling van Fusion 2009 verzorgen zijn Wildstylez en Psyko Punkz. Om de avond compleet te maken en in stijl af te sluiten, laten ze The Viper er nog eens lekker tegenaan knallen. Afgelopen zomer heeft hij op Decibel Outdoor bewezen een energieke afsluiting van de avond te zijn! Deze topartiesten worden bijgestaan door de bekendste hardstyle vocalisten van Nederland; MC Villain en MC Apster.

Winactie: 3x exclusief gesigneerd album van D-Block & S-te-Fan.
Afgelopen vrijdag is het langverwachte album 'Music made addict' van D-Block & S-te-Fan uitgekomen. Jij kunt een bijzonder exemplaar bemachtigen; een speciaal voor Fusion: The Harder Styles door beide heren gesigneerde versie. Het enige wat je hiervoor moet doen is zo snel mogelijk een e-ticket voor Fusion te kopen, deze albums worden namelijk verloot onder iedereen die een e-ticket voor Fusion heeft gekocht of koopt voor 31 oktober aanstaande!

Meer info en details
  • Website: Uitgebreide informatie, e-tickets, impressies en meer vind je op http://www.fusionevent.nl/
  • Kom jij naar Fusion the harder styles? Verander dan je Partyflock profielplaatje in het Fusion 2009 plaatje, dat je op deze link kunt vinden.
  • Twitter: Uiteraard blijft de organisatie ook op Twitter niet achter, dus daar kun je ze volgen: http://twitter.com/kloontjes

17 opmerkingen

Kloontjes :respect:

2 voorgaande edities waren inderdaad zoooo dik!!! :bounce:
erg vetjes zeg!!

denk dat ik zo maar eens "music made addict" moet gaan halen :woop:

Fusion the harder styles :respect:
Artiest Nevz
Hele stoere line up! :respect:
Werkzaam bij NTertainment
Uiteraard weer aanwezig! Altijd leuk een avondje hardstyle en vooral op een event van de kloontjes
Leuk om zo mn verjaardag te vieren, ben denk ik wel aanwezig :)
 
:cheer: fietsafstand.. heerlijk!
was vorig jaar goeie! dit jaar ook weer aanwezig! :bounce:
Uitspraak van Inshock Overdose op dinsdag 29 september 2009 om 09:02:
Dikke Line Up

Dat zeker:D
Wildstylez, Noise Controllers, Zany & Psyko Punkz:D (Y)
laatste aanpassing
joooepie
laatste aanpassing
 
wel een eind weg, Oostenrijk :rot:


:roflol:
 
line up :respect: zany (l)