Partyflock
 

Laatste 50 earlybird tickets voor Tarzan & Jane

gepubliceerd door , op
Laatste 50 earlybird tickets voor Tarzan & Jane
16 september 2009
Inmiddels is wel gebleken dat er steeds meer vraag is naar kleinere intiemere feesten waar je als bezoeker niet omver wordt gelopen en waar je relaxt een praatje kan maken, waar je los kan gaan op waanzinnig goeie dj’s met hun geweldige sound. Waar de interactie met de dj iedereen naar een muzikaal hoogtepunt krijgt want hij/zij voelt feilloos aan wat het publiek goed vind en speelt daar op in.

Dune events heeft dat goed begrepen, zij zetten met hun feesten datgene neer wat je als bezoeker zoekt, deze organisatie luistert naar wat jullie zeggen en vragen en probeert dat zo goed mogelijk in te vullen.

Met Tarzan & Jane gaat Dune events weer een stap richting vraag en aanbod. Thema feesten zijn altijd leuk, vaak is het de pret vooraf, wat doe jij aan en hoe kom je zo origineel mogelijk uit de hoek. Ieder thema heeft zo zijn eigen aankleding, bij Tarzan & Jane kun je je helemaal uitleven, kom als sexy Jane, Tarzan, Panter, Puma of welk ander jungle dier dan ook, altijd weer de lol als je op de plaats van bestemming komt, wat hebben je partyvrienden aan wie is het leukst gekleed en wie het gekst, hoe ziet de omgeving er uit, verras en laat je verrassen!

Ook nu zal Dune events weer alles uit de kast trekken om het iedereen naar de zin te maken. De “ grot “ van de Lexion zal worden omgebouwd tot oerwoud waar je zal moeten uitkijken voor de wildste dieren zoals tijgers, apen, olifanten en nog veel meer. Dit wordt een feestje waar je dus goed op jezelf en je spullen moet passen, want je zal gegrepen worden door omgeving en muziek zoals je dat van Dune events gewend bent met als ‘jungle’ dj’s:

Miss J (Jane) mag hier natuurlijk niet ontbreken want zeg nou zelf wat is Tarzan zonder zijn Jane. Mark Norman (Leeuw) de koning van de jungle zal met zijn muziek iedereen laten buigen voor zijn weergaloze set. Dendrite (Baloe) wie kant hem niet de levensgenieter, heerlijk zoals deze man zijn passie uitstraalt achter de wheels of steel. Renji (Mowgli) het jongetje wat door de wilde beesten is opgevoed en zijn weg weet te vinden in de muzikale jungle en keer op keer iedereen weet te raken met zijn muziek. San Gosé (Tarzan) iedereen weet dat hij met leeuwen en krokodillen vecht maar wat men niet weet is dat hij een muzikale duizendpoot is en een performer.

Genoeg ingrediënten om te komen dus, Dieren en de dj’s niet voeren.

6 opmerkingen

Renji (Mowgli) het jongetje wat door de wilde beesten is opgevoed

ik vond Renji er al zo verwilderd uit zien, nu snap ik hoe dat komt.....
Uitspraak van DJ DENDRITE op donderdag 17 september 2009 om 18:23:
Nou heb ik weer ,ben ik baloe hahaha brouuuuuaaaaaaaaaaaaaaw



Ja John was echt direct het eerste wat in me op kwam
 
Hihi super leuk, en inderdaad de voorpret is ook altijd zoooww leuk :D Spannend al die wilde dieren Rrrraaauuwwwwwww
 
Artiest Renji
Leuk, leuk, leuk!!!

Dit gaat een wilde avond worden :yes:

Tot dan allemaal...

(Y)