Partyflock
 

HEY! Birthday

gepubliceerd door , op
HEY! Birthday
8 september 2009
FeestHEY! · Birthday
Datumzaterdag 19 september 2009
LocatieParkzicht
Na een zomer vol met ‘HEY’ hoogtepunten staat binnenkort de volgende editie weer op het programma. Michel wordt namelijk weer een jaartje ouder; het is een traditie dat dit flink gevierd wordt in Rotterdam. Na een erg geweldige dance parade, een super HEY! Marathon op Scheveningen en een eigen tent op Mystery Land met o.a. Ricardo Villalobos en Karotte is het op 19 september tijd voor een nieuwe HEY!

Na verjaardagfeestjes in onder andere de WATT, het Prinses theater en de Cruiseterminal staat dit jaar het Rotterdamse Parkzicht op het programma. Omdat Michel ook een jaartje ouder wordt, en nostalgie toch wel een beetje mee gaat spelen, leek Parkzicht hem de perfecte locatie om zijn verjaardag te vieren. De club, die al meer dan 20 jaar bestaat, is gelegen onder de Euromast in het gelijknamige park. Parkzicht staat bekend om de opkomst van house in de Maasstad en heeft daarom voor vele Rotterdammers een speciaal plekje gekregen.

Een aantal van de gast dj’s waren al bekend. Joris Voorn, Remy, Benny Rodrigues en Warren Fellow hadden al beloofd langs te komen, de jongens van Rauwkost zijn hier nu aan toegevoegd.

Joris Voorn, die al een aantal jaar goed aan de weg timmert brak afgelopen jaar echt door met zijn bejubelde Balance album. Wat volgde was een heuse Balance album tour die hem langs de vetste clubs over heel de wereld bracht. Na een aantal optredens in de VS midden september blijft Joris de 19e speciaal in Nederland om Michel bij te staan op zijn verjaardag. En optredens in Rotterdam van deze oud Rotterdammer, die zijn redelijk zeldzaam!

Benny Rodrigues is ook een rasechte Rotterdammer. Hoewel hij vooral bekend staat om zijn housesetjes kan Benny ook een voortreffelijk techno setje draaien. Zijn optredens op de avonden van Chris Liebing en Electronation tijdens het komende ADE lijken dat voldoende te bewijzen. Warren Fellow was naast de vele festivals afgelopen zomer vaak te vinden op het strand van Scheveningen. De bijnaam ‘Beachboy 09’ zou hem dan ook niet verkeerd staan. Door de altijd fijne groove in zijn setjes is hij een graag geziene gast van Michel.

Als laatste staat Remy op het affiche. Na Michel’s set op Remy’s verjaardag (Bang op Scheveningen) afgelopen augustus kon deze Hagenaar natuurlijk niet wegblijven. Remy is Michel’s enige generatiegenoot deze avond, de heren hebben dus wat te bewijzen. Remy kennende zal dat geen probleem worden!

Gastheer zal natuurlijk Michel de Hey zelf zijn. Hoe oud hij wordt houdt hij liever voor zichzelf, up-to-date qua muziek is hij in ieder geval nog zeker. Met een fijne combinatie tussen ouwe rotten en jonge honden heeft hij er voor gezorgd dat een aantal van de belangrijkste namen uit de hedendaagse techno/minimal wereld op 19 september present zijn. Nu aan jullie de beurt om hem dan te feliciteren; het zal gegarandeerd een top avond worden, zet je feestmuts dus maar op!

Tickets voor HEY! Birthday zijn verkrijgbaar via de volgende link: https://micheldehey.timoco.eu/shop/step/inventory.do en kosten € 12,50.

7 opmerkingen

Michel aka Mac de Hey gaat ook terug naar de roots ;)
Alle respect voor deze grondlegger van house in Nederland.
laatste aanpassing
Werkzaam bij La Bomba
Artiest RVE
jammer dat het op deze datum is, lokatie en locatie koning, helaas vele andere feesten op deze datum
:bounce: Als michel verder gaat waarmee hij bij Mysteryland gestopt is dan komt het helemaaaal goed :D
Kaarten zijn binnen, iedereen dansschoen aan en losssss :bounce: