Partyflock
 

Lexion at the Beach
Zaterdag 25 juli

gepubliceerd door , op
De zomer van 2009 is up & running! Heerlijk weer, blije mensen en prachtige festivals. Lexion biedt elk jaar de bezoekers van de grotere festivals de mogelijkheid om nog heerlijk even door te feesten nadat het festival is geëindigd. Na Dance Valley was er het Indoor Summer Festival part 1, na Mystery Land het vervolg met part 2, maar nu eerst zaterdag 25 juli. Na het knallende Pleasure Island staat op het programma in Westzaan… Lexion at the Beach!

Op zaterdag 25 juli: Lexion at the Beach! De uitgaanstempel is aangekleed met ingevlogen palmbomen, een wit zandstrand op de vloer en sappig uitgestald exotisch fruit. De dresscode luidt: beach wear! Zwembroeken en bikini’s, zomerjurkjes, teenslippers en zonnebrillen. Enjoy the summer, ook in eigen land!

Vorig jaar was Lexion voor veel van de bezoekers van Pleasure Island de plek om nog tot vroeg in de morgen na te genieten van een geweldige dag. Dit jaar zal Lexion er alles aan doen om wederom ‘the place to be’ te zijn om het festival af te sluiten. Zo staat er een knallende en opzwepende line up op het programma. De muziek zal voeding zijn om tot vroeg in de morgen helemaal los te gaan!

De line up voor Lexion at the Beach: Jurgen, PDJ, Miss J, Miss Wendy, Yonah, Miss Melody, Ko-c, The New Breed, Fred Henderson. Daarnaast is natuurlijk Mister Pleasure Island & Crazyland himself dj Mike S ook present! Onder begeleiding van de inmiddels vaste MC van de NEW Lexion MC UB, zullen zij zorgen voor een waar spektakel!

Kaarten zijn voor het bedrag van € 15,- alleen te koop aan de deur.
De deuren zijn geopend van 23.00 tot 07.00
Meer info: www.lexion.nl

3 opmerkingen

Werkzaam bij First2Dance
Goede after naar Pleasure Island!!