Partyflock
 

Soigné
(The Champagne Society)

gepubliceerd door , op
Soigné
31 maart 2009
FeestSoigné · The Champagne Society
Datumvrijdag 10 april 2009
WinactieSoigné actiegesloten
LocatieMusk
Soigné niet alleen maar dansen, maar ook loungen en eten.
Soigné is en blijft de place to be in Musk. Elke tweede vrijdag van de maand verzamelt de crème de la crème van ’t gooi (en ver daarbuiten) zich in de Musk, voor een glas of fles champagne. De gezelligheid druipt er elke keer vanaf. Afgelopen editie in maart werd het concept uitgebreid met een diner van 19:00 tot 23:00 uur. Het concept presenteert zich zo als een allround concept en maakt het vanaf maart gebruik van de perfecte keuken waar Musk bekend om staat.

Het diner is een succes gebleken, het restaurant was volledig volgeboekt. De aanvulling van het diner zorgt ervoor dat om 22:00 uur Soigné al volledig op gang is en de sfeer er goed in zit. Het Soigné diner bestaat uit een 3 gangen menu, glas bubbels en de entree tot Soigné is er bij inbegrepen, dit alles voor maar 27,50 euro pp. Van 22:00 tot 03:00 blijft Soigné zoals men bekend ermee is en ook zo geliefd is. Het is Amsterdam in ’t Gooi. Het is funky, sexy maar toch chique en elke keer weer verrassend. De Champagne tijdens Soigné is onmisbaar, er word dan ook flink getoost met Champagne, want tijdens Soigné valt er altijd wel iets te vieren. Aangeboden champagnes tijdens Soigné zijn; Moet & Chandon, Moet & Chandon Dom Perignon, Louis Roederer ‘Christal’ en Veuve Clicquot

Vanaf 22:00 uur zal Soigné je wederom trakteren op de lekkerste house tunes. Deze editie zorgen 2 duo’s ervoor dat het op de dansvloer compleet los gaat; namelijk Firebeatz en One2mny zullen achter de spreekwoordelijke draaitafels te vinden zijn. Deze editie zullen ze ondersteund worden door the man with the energy MC Knowledje en hij is ff weg geweest, maar vol trots deze Soigné weer aanwezig; Saxy Mr S.., die met zijn saxofoon zorgt voor hogere sferen.

Twijfels of je wel Soigné genoeg bent? Bekijk dan de foto’s van de vorige edities op www.crunc.nl. Dress to impress; chique & sexy zijn key-words.

Voorverkoop tickets kunnen besteld worden via www.crunc.nl (e-ticketing) en bij de winkels van Free Record Shop. Voorverkoop tickets zijn vanaf heden 5,00 euro. Voor reserveringen van het Soigné diner; bel naar 035-7502967 (office hours) of mail naar info@crunc.nl. Tevens zijn dit de gegevens voor het reserveren van een VIP tafel.

Degene die in de vvk een ticket kopen ontvangen tevens exclusief en als eerste de cd; SUPERSTARS volume 1, mixed by One2mny en hosted by MC Knowledje. Superstars zal de volgende dag (zaterdag 11 april) plaats vinden in The Power Zone, waar One2mny hun verjaardag zullen vieren.

Soigné = elegantly done, secretive, sophisticated & confident, but above all: Soigné is YOU!