Partyflock
 

Timetable Rebirth Festival 2009

gepubliceerd door , op
Timetable Rebirth Festival 2009
30 maart 2009
Na eerder trots de line up te hebben gepresenteerd, volgt bij deze ook de definitieve timetable van Rebirth Festival! De avond zal worden geopend door Jones, deze talentvolle DJ heeft op de afgelopen 2 edities van Defqon samen met zijn maatje B-Front laten zien dat hij weet hoe hij de tent op zijn kop moet zetten!

Het ene moment draai je voor een uitzinnige menigte in Sidney tijdens de Sound of Q-dance World Tour en het volgende moment mag je het publiek in het Brabantse Haaren in vervoering brengen; het is voor A-lusion geen probleem. Deze talentvolle DJ uit de Scantraxx-stal zal doorgaan waar Jones mee is geëindigd en de toon zetten voor de rest van de avond.

Na A-lusion is het tijd voor Headhunterz, deze man behoeft eigenlijk geen introductie. De afgelopen zomer stond dit exponent van de Scantraxx-sound op werkelijk ieder groot hardstyle event. Hij zal het publiek van Rebirth Festival maar liefst anderhalf uur lang trakteren op de lekkerste hardstyle beats.

Dan is het tijd voor de man uit Italie: Tatanka. Met spectaculaire optredens tijdens Q-Base en Thrillogy heeft hij het afgelopen jaar weer laten zien dat hij weet wat echt knallen is! Zijn Italiaanse knalplaten gecombineerd met tracks van opkomende namen zijn altijd weer een garantie voor een uur compleet losgaan!

Het Italiaanse geweld maakt dan weer plaats voor Hollandse kost. Op Hard Bass stalen zij de show en aan hen was de eer om InQontrol 2009 van het anthem te voorzien: Noisecontrollers. Deze 2 topproducers lijken haast niet te stoppen. Ze zullen het komende festivalseizoen op veel plekken te zien zijn, om te beginnen op Rebirth Festival. Zij zullen met hun heerlijke opzwepende en vooral harde kicks de bezoekers van Rebirth helemaal uit hun dak laten gaan.

Tijdens het laatste half uur gaat Rebirth Festival even terug in de tijd. Flamman & Abraxas zullen een heerlijke happy hardcore set weg gaan geven. Let me know when you’re good to go!

Zaterdag 4 april – Harder Styles
19:00 – 20:00 Jones
20:00 – 21:00 A-lusion
21:00 – 22:30 Headhunterz
22:30 – 23:30 Tatanka
23:30 – 00:30 Noisecontrollers
00:30 – 01:00 Flamman & Abraxas
Hosted by: MC DL

Kaartverkoop
Voorverkoop: € 15,00
Deurverkoop: € 20,00 (mits er nog kaarten verkrijgbaar zijn!)

Kaarten zijn online te verkrijgen via Paylogic of bij één van de Primera filialen bij jou in de buurt. Ook bij ons lokale voorverkoopadres (cafe Den Bartel in Haaren) zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar!

Details
16+
Minimumleeftijd is 16 jaar: ID verplicht. Geen ID is geen toegang

Kluisjes
Op Rebirth Festival zijn kluisjes aanwezig.

Rookbeleid
Er mag in de tent niet gerookt worden tijdens Rebirth Festival. U mag wel roken in de daartoe aangewezen ruimtes, te herkennen aan Roken toegestaan logo.

18 opmerkingen

Werkzaam bij Nul4Elf
Word knallen zaterdag!
 
Artiest Jay & Dee
Word beuken :)
heeeeeell yeah!
:respect: Zin innn!!
Voor 8 uur aanwezig dus!
F&A maar een half uur is dan wel weer zonde.. :(
Uitspraak van lamtak op dinsdag 31 maart 2009 om 13:08:
Voor 8 uur aanwezig dus!
F&A maar een half uur is dan wel weer zonde..

om 7 uur binnen bedoel je:p
wel jammer inderdaad F&A maar een half uurtje
doe dan headhunterz een half uur korter
en F&A gewoon een uur 8)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Wat is hier festival aan?
Zin in! De weersverwachtingen zijn echt ideaal!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 50361, 50171}
Uitspraak van Dagverblijf op dinsdag 31 maart 2009 om 16:48:
Wat is hier festival aan

dixi's
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 60688, 49131}
ja uhhh, hakken!
Kaarten bij voorverkoopadres uitverkocht!

Op dit moment zijn de kaarten bij ons voorverkoopadres (Cafe Den Bartel te Haaren) uitverkocht! Op internet (paylogic) zijn echter momenteel voor beide dagen nog voldoende kaarten verkrijgbaar! Nogmaals: voorkom teleurstelling en haal je kaartje nog in de voorverkoop!

Sluiting online voorverkoop
De online voorverkoop voor zaterdag sluit die dag om 12.00 uur, op zondag sluit de online voorverkoop eveneens om 12.00 uur. Uiteraard berichten wij via onze website tijdig of er mogelijk nog kaarten verkrijgbaar zijn aan de deur!

See you all @ Rebirth Festival!
een festival, 1 zaal/tent. je mag zelfs niet roken buiten.

nou.. veel plezier
wel leuk in een tent, buiten dat is dit niet boeiend... mits het lokaal is dan is het wel leuk :jaja:
ik schijt op het rookbeleid
 
Zal der zijn :D hahaha