Partyflock
 
­ Nederland

Earlybird VIP tickets WiSH Outdoor verkrijgbaar

gepubliceerd door , op
Earlybird VIP tickets WiSH Outdoor verkrijgbaar
18 februari 2009
FeestWiSH Outdoor · festival
Datumzaterdag 4 juli 2009
WinactieWiSH Outdoor actiegesloten
LocatieRaagten
Op zaterdag 4 en zondag 5 juli zal WiSH Events wederom neerstrijken op evenemententerrein de Raagten in Beek en Donk, voor de derde editie van WiSH Outdoor. Dit jaar wordt er overal een schepje bovenop gedaan; meer areas, meer dj’s, meer decibellen!


Uitbreiding aantal podia
Op beide dagen kan menig muziekliefhebber zijn hart weer ophalen met een breed scala aan muziekstijlen. Door de sterke groei in het bezoekersaantal, is er dit jaar gekozen voor een uitbreiding van twee naar vier podia, waar gedurende het weekend plaats word geboden aan meer dan 40 artiesten. In tegenstelling tot voorgaande jaren, waar de verschillende muziekstijlen werden opgebouwd op slechts één stage, heeft nu iedere muziekstijl een eigen stage. Zo kunnen de house-, electro-, hardstyle/hardcore-, minimal- en technoliefhebbers de hele avond aan hun trekken komen. Tevens zal er een podium aanwezig zijn speciaal voor een nieuwe generatie talenten binnen de house- & electro-scene.


Line-up
De line-up voor zaterdag 4 juli wordt nog even verborgen gehouden voor het grote publiek, maar we beloven je, het is het wachten écht dubbel en dwars waard! We houden je op de hoogte! Daarnaast bestaat WiSH ook uit een 2e dag. Op zondag 5 juli zullen naast een legio lokale talenten o.a. Nick en Simon, de 3j's, Frans Duijts, 90's NOW, Imitallica, Rene Schuurmans en de Memphis Maniacs een spetterende show verzorgen!


Exclusieve Early-Bird VIP-ticket
Maarrrr, voordat het zover is, kun jij alvast profiteren van de exclusieve early-bird VIP-ticket presale! Terwijl de reguliere verkoop pas op 1 mei van start gaat, heb jij nu al de mogelijkheid om een ticket in de wacht te slepen. Vanaf 1 maart zijn de VIP-tickets voor WiSH Outdoor verkrijgbaar via www.wish-outdoor.nl, via de Timoco webshop of via een van de BelCompany filialen in Nederland.


Prijzen
Early-bird VIP ticket zaterdag €32,50
Early-bird VIP ticket zondag €22,50
Early-bird VIP combiticket €37,50

Dit brengt natuurlijk ook een hoop voordelen met zich mee! Allereerst krijg jij als VIP exclusief toegang tot de speciale VIP-decks op het terrein van WiSH Outdoor. Voel je als een koning, genietend van de beste service, al uitkijkend over de dansende massa. Daarnaast hebben we een kluisje voor je gereserveerd bij de exclusieve VIP-entrance en last but not least ontvang je een superexclusief WiSH Outdoor t-shirt! VIP-tickets zijn alleen verkrijgbaar in de early-bird actie, dus wees er snel bij!


Consumptiemunten
Ook uit de consumptiemunten kunnen de early-birds profijt halen! Door consumptiemunten in de voorverkoop te kopen, ben je niet alleen al verzekerd van een hoop drank en eten, je krijgt dan ook nog eens een fikse korting op je muntje. De consumptiemunten in de voorverkoop zijn slechts €1,75 per stuk! Ook voor de consumptiemunten kun je gewoon terecht op de website van onze Timoco webshop.


Voorzieningen
Wederom wordt er gestreefd naar een festival waar kwaliteit en gezelligheid centraal staan. Waar de aankleding vorig jaar al een ware lust voor het oog was, zal er dit jaar op visueel vlak extra worden uitgepakt. Evenals vorig jaar, zullen de massagedames weer aanwezig zijn om de vermoeide bezoeker te voorzien van een verfrissende massage. Qua eten zitten we ook weer gebakken dit jaar! Ricco’s Village zal met zijn uitgebreide menukaart, waaronder pizza, pasta en natuurlijk de oer-hollandse frites, weer een hoop hongerige magen vullen! Natuurlijk zal de befaamde cocktailbar ook weer aanwezig zijn, om het gehele assortiment compleet te maken! Al met al wordt WiSH Outdoor dit jaar een absolute must voor de echte festivalganger!




See you the 4th and the 5th of July at WiSH Outdoor!

13 opmerkingen

Meer decibellen?

Dacht het niet :lol:

Niet in Nederland tenminste
 
ze hebbe in ieder geval bavaria das wel beter:bier:
Whoppa, mooi nieuwsbericht :respect:

en over die decibellen.....het gaat zeker wel knallen dit jaar!!!
 
je krijgt dan ook nog eens een fikse korting op je muntje. De consumptiemunten in de voorverkoop zijn slechts €1,75 per stuk!

Dan is het alleen te hopen dat een drankje geen twee muntjes kost :lol:
bavaria bah bah :P als ze nou eens jupiler gaan schenken (h)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 1 maart 2009 om 13:55:
Dan is het alleen te hopen dat een drankje geen twee muntjes kost
Gezellig feesje :D
vanmiddag gezien wat er komt te staan aan geluid en licht en moet zegge:respect:..
Uitspraak van Reemzter op zondag 1 maart 2009 om 03:10:
Meer decibellen?

Dacht het niet

Niet in Nederland tenminste

Knap dat jij dit al weet. ;)
Ze zullen het niet voor niets zeggen toch. :flower:

Vorig jaar me goed vermaakt daar. (y)
Artiest {SHOWLIST artist 2127, 2438, 122657}
Imitallica


Kijk es aan! Vette shit. :jaja:
 
Uitspraak van MC DV8 op dinsdag 3 maart 2009 om 11:45:
Imitallica


Kijk es aan! Vette shit. :jaja:

:cheer: vette bende :jaja:
 
Artiest {SHOWLIST artist 56331, 50659}
wordt weer een vet feest :D
Uitspraak van MC DV8 op dinsdag 3 maart 2009 om 11:45:
Imitallica

mooi naproefje op het concert en sonisphere ;)
btw een goed coverbandje dat