Partyflock
 

Optima Forma

gepubliceerd door , op
Optima Forma
23 februari 2009
Beloofd = Beloofd! En belofte maakt schuld. Deze DJ was zeer enthousiast toen hij het telefoontje kreeg dat hij weer eens naar Nederland zou kunnen komen en de mogelijkheid heeft Lexion op zijn kop te gaan zetten met wat collega dj’s. Dj’s waar hij in het verleden veel mee heeft gewerkt , Van HQ podium tot het Trance Energy podium en toen hij hoorde dat o.a Ernesto vs Bastian, Signum,Cor Fijneman en MC Da Silva bij Optima Forma acte de présence geven had hij niet lang nodig te bevestigen er bij te willen zijn dus. YES! Optima Forma has him in the Lexion touching down!

Met trots en glorie(en toeters op de achtergrond) maakt Optima Forma jou nu bekend dat de enige echte Mr. Public Domain, Mr .Red Monkey Recordings in Optima Forma aanwezig zal zijn. Ladies and Gentlemen: Mark Sherry! Hierbij een persoonlijke bio over de Heer Sherry en zijn rijkelijke historie aan muziek die hij de mensjes heeft voorgeschoteld read and weep! Hij is de bekendste DJ van Schotland met zijn energieke sets gevuld met tech-trance en techno-releases en remixes. Ook is hij bekend als een van de leden van Public Domain (Incentive Recordings) met o.a. de wereldhit ‘Operation Blade (Bass in the Place)’.

Soloproducties onder het label Red Monkey Recordings en als Outburst bij Detox. Zijn projecten worden contstant gesteund door de A-lijst van wereldwijde DJ’s zoals: Ernesto vs. Bastian, Judge Jules, Marco V, Scot Project, Dave Pearce, Anne Savage, John O’Callaghan, Alex Kidd, Matt Darey, Graham Gold, Guy Ornadel, Yoji Biomehanika en vele anderen. Als lokale held heeft hij gedraaid op ‘Out at the Archives’ en op het grootste festival ‘Coloursfest’, beiden in Glasgow. Elke maand is hij resident in twee verschillende clubs in Schotland, bij The Pelican Club in Aberdeen en bij Innocent@Ice in Kilmarnock. Ook zijn eigen weeklijkse harddance en trance radioshow ‘Public Domain Powermix’ op West-FM is alom bekend en dat al 6 jaar lang.

Hij heeft bijna overal op de wereld gedraaid en diverse tours gedaan in Australie, zoals Utopia-night in het Olympisch Stadion in Sydney en de Q-Dance-tour in Perth en Sydney en diverse tours in Japan (Tokyo + Osaka). Verder heeft hij twee weken lang op Ibiza in club Priviledge gedraaid, op het eerste tv-festival ooit op Rapture TV, Fort Dance in St. Petersburg (Rusland) en drie jaar achter elkaar op een truck op de Love Parade in Berlijn. Ook is hij al diverse malen bij ons in Nederland geweest en heeft hij onder andere gedraaid bij Climax, Defqon, In Control en Trance Energy. MC Da Silva heeft al meerde malen met deze man op het podium gestaan, o.a. bij Trancesetterz in Outland-Rotterdam en bij Dance Valley 2008. Poeh zoals al aangegeven een behoorlijke historie en dus is hierbij de line up van Optima Forma 28 maart in de Lexion compleet.

Iedere danceliefhebber is hierbij uitgenodigd voor een energievolle avond gevuld met de beste Trance en Hardtrance uit Nederland en Schotland . Tevens zal op deze avond ook de line-up voor de volgende editie van 27 juni a.s. gepresenteerd worden en de voorverkoop beginnen, dus maak je bost maar nat and get ready to touch down with Optima Forma!

15 opmerkingen

Robson :respect: dikke (K) voor jou
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Netjes, Mark Sherry (Y)
jaja.. jaja... ondanks mijn drukke agenda heb ik hier eg wel tijd voor gemaakt hoor (y)
Suc6 met dit feest Robson!
 
:)
thanx,we doen ons best om te pleasen!! line up voor de volgende editie is ook rond...wederom kwaliteit mensen!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Robson Da Silva op dinsdag 24 februari 2009 om 21:55:
thanx,we doen ons best om te pleasen!! line up voor de volgende editie is ook rond...wederom kwaliteit mensen!!

zoals we allen zeer zeker kunnen verwachten,

zoals Robson groot in zijn daden kan zijn!
Ik moet een maandje afkicken vanaf begin april vanwege kaakoperaties, dus dit lijkt me wel een hele mooie afsluiter. (l)
 
Uitspraak van Robson Da Silva op dinsdag 24 februari 2009 om 21:55:
line up voor de volgende editie is ook rond...wederom kwaliteit mensen!!

Hoop echt dat die kwaliteit een hoop mensen trekt :yes:
gaat goed komen Rob...lekkere line up dude!!
Uitspraak van Robson Da Silva op vrijdag 27 februari 2009 om 09:23:
ik hoop het met je mee...

kan bijna niet anders....want wat ik eerder al las in een nieuwsbericht:
"Géén dresscode, géén thema, géén erotische tint, géén shows met dansers/danseressen, alléén het optimaal genieten van de muziek!"
Super toch? Muziek is waar het om draait, het echte trance-gevoel...
Mijn broertje en ik zijn er cker bij!!! Vette line-up!!!