Partyflock
 

10 Years Afterclub Zino
10 Hours party time

gepubliceerd door , op
10 Years Afterclub Zino
28 januari 2009
FeestZino Classixs · The Pre-party 10 years
Datumzondag 1 maart 2009
LocatieZino
Feest10 Years Afterclub Zino · 10 Hours party time!
Datumzondag 29 maart 2009
De maand maart mag dit jaar voor Zino met recht een echte feestmaand genoemd worden. De afterparty van Zino bestaat in maart alweer 10 jaar. Dat een afterparty het zo lang volhoudt is al een prestatie op zich. Hoe dan ook, de Zino afterparty’s zijn er nog steeds en iedere zondermorgen weer komen de party animals uit alle hoeken van het land naar Tilburg om te genieten van de lekkere en inmiddels welbekende Zino sounds. Alle reden dus voor Zino om groots uit te pakken een flink feest te geven. Noteer deze daarom alvast in je agenda: zondagmorgen 29 maart a.s., 10 Years Afterclub Zino!

Om een beetje in de stemming te komen en alvast warm te draaien voor '10 Years Afterclub Zino' organiseert Zino op zondagmorgen 1 maart a.s. een Zino Classixs. Ook met dit feestje zal Zino groots uitpakken. Voor de vaste after bezoekers is Zino Classixs een feestje waar heel veel oude bekenden, onder het genot van de heerlijke Zino classixs sounds, met elkaar een geweldige ochtend beleven. Vanwege het 10 jarig bestaan zal deze Classixs een speciaal tintje krijgen. Noem het een super Zino classixs.

Voor velen zeggen de platen 'The Beauty of Silence', de mega knaller 'Twisted' en natuurlijk de remix van 'Silence' al meer dan genoeg. Inderdaad, niemand minder dan Johan Gielen zal exclusief een week Trance Energy, zijn mega klassiekers komen draaien. Tegenwoordig draait Johan Gielen veelal in het buitenland dus de keren dat hij in Nederland is zijn schaars. Pak deze kans.Op deze classixs ochtend mag dé grote man van Crazyland natuurlijk niet ontbreken. Mike S is een graag geziene gast tijdens Zino Classixs en weet als geen ander hoe je de mensen moet laten feesten! En hij zal er zijn. De vaste Classixs bezoekers horen de nummers 'Cold Fever', 'Happy Hookers' en 'Hypnotical Summer' altijd wel een keer voorbij komen en ook Dark-E zal deze geweldige klassiekers komen draaien.
 
Als er iemand is die zeker thuishoort op dit feest is het Francois wel J. Tekst en uitleg is ook absoluut overbodig. Voor hem zijn deze feestjes extra bijzonder want hij is de dj die de 10 de Zino jaren van begin tot eind heeft meegemaakt. Hij wil dit dan ook graag samen met zijn fans en vrienden vieren en hoopt dan ook dat iedereen er bij zal zijn. De resident dj’s JeeVee & Nowaxx mogen natuurlijk ook niet ontbreken en natuurlijk komen zij ook hun kunsten vertonen. Als laatste in de rij twee Rixy dj’s: Freak-B en Ram6. Dit duo hoort ook zeker thuis op deze speciale Classixs ochtend want zij weten als geen ander waar Zino Classixs voor staat.

Het is wel duidelijk, deze Zino Classixs wordt een Classixs om niet snel te vergeten. Zet dit feest in je Flock agenda en maak ook nog eens kans op een gastenlijstplaats. Be there!

5 opmerkingen

 
duidelijk aanwezig @ super Zino classixs :yes:
Wooooooot!! Dit wordt zooooo heftig!!!! :bounce:

Het is wel duidelijk, deze Zino classixs wordt een Classixs om niet snel te vergeten.

:yes: geen enkele classics is er 1 om te vergeten, maar men bedoelt natuurlijk de Classix op 1 maart!
laatste aanpassing
Ik ook!!!!
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEW :D aanwezig :D