Partyflock
 

Anticlub Invites

gepubliceerd door , op
Anticlub Invites
9 december 2008
Op zaterdag 20 december is er weer een typische editie van het beproefde Anticlub concept, ditmaal gehouden in de Eindhovense club de Rechter. Onder de noemer "Anticlub invites" zal de avond plaatsvinden, maar wie is er nu eigenlijk te gast? Nou in ieder geval niet de residents van Anticlub want die staan deze editie gezellig naast de bezoekers op de dansvloer!

Anticlub heeft maar meteen vijf verschillende DJ's van evenzoveel verschillende organisaties benaderd om deze editie tot een succes te maken. Als je iemand uitnodigd moet je het natuurlijk ook goed doen. Hoe vaak gebeurt het nou dat een organisatie alleen maar de DJ's boekt van andere organisaties uit de regio? Zo zie je maar weer, met Anticlub weet je het nooit... Alhoewel, de kwaliteit van het gebodene is zoals altijd weer van hoog nivo, dat weet je in ieder geval zeker.

De Eindhovense organisaties DommelVallei, Pro-Techno en Common Good zijn op deze Anticlub invites vertegenwoordigd evenals DJ's van het Boxtelse Pumpin Techno en het Helmondse Groovepact. Namens DommelVallei zal ZIX zijn opwachting maken. In Eindhoven en ver daarbuiten zeker geen onbekende. Naast zijn sterke DJ sets is hij momenteel ook achter de knoppen te vinden als producer. Toeval of niet? Dat doet hij ook wel eens met de jongens van Solid Decay. Misschien wel de meest favoriete live act van Anticlub allertijden. Dus die mogen vanavond ook niet ontbreken. Van funky techno tot spijkerharde sets, Solid Decay weet altijd een uiterst dansbaar ritme uit hun apparatuur te toveren. Ook uit Eindhoven komt Jape du Marie, vandaag zal hij een voorproefje geven van zijn Jack Wax alias. Onder deze naam zal hij eind december zijn eerste gelimiteerde plaat lanceren op Flatlife Records waarop ook een Sceptical C remix terug te vinden zal zijn. Verder zal de rechtgeaarde techno liefhebber hem kennen van zijn Pro Techno avonden in Area 51 skatepark te Eindhoven. Mocht Rool'ow de vorige editie van Anticlub in de Rechter nog de Rechtszaal hosten met zijn organisatie Groovepact, nu zal hij mainstage van een vliegende start voorzien. Om het verhaal helemaal compleet te maken zal ook Chandima van het Boxtelse Pumpin Techno zijn opwachting maken achter de decks. Zelfs de vaste Anticlub VJ wordt voor deze gelegenheid vervangen door VJ Decade van het Groovepact collectief.

Voor het luttele entree bedrag van EUR5,- nodigt Anticlub je van harte uit deze editie bij te wonen en je regionale techno helden aan te komen moedigen op de dansvloer. De zaal is geopend van 22.00 tot 04.00 uur.