Partyflock
 

Snotapen on Tour. 4 x 2 = geen 9

gepubliceerd door , op
Snotapen on Tour. 4 x 2 = geen 9
4 november 2008
FeestSnotapen on Tour · 4 x 2 = geen 9
Datumvrijdag 7 november 2008
LocatieTWSTd Site
Familietripje geslaagd! De aller eerste Snotapen on Tour in oktober is in goede aarde gevallen bij de Amsterdammers! Tijd om de goede gang van zaken te continueren! Op vrijdag 7 november staat Snotapen met een nieuwe editie in de TWSTd! Wat volgens vertrouwde bronnen wederom gaat knallen! En dat vier keer twee geen negen is blijkt wel uit de vier back2back formaties, die achter de draaitafels gaan plaatsnemen.

Het mooie van Snotapen in de TWSTd is dat je er zonder enige moeite naar binnen kan lopen om vervolgens je buurman, mattie of andere mogelijke (on)bekende eens even uit te horen over de afgelopen week, onder het genot van een drankje. En krijg je zin om de voeten warm te draaien voor het aankomend weekend, dan kan dat gewoon! Je gooit je zelf gewoon gratis naar binnen en ta-da, klaar! Eenvoudig toch! Dat is dus het mooie van Snotapen! Snotapen on Tour heeft dan ook de intentie om dit concept door te zetten in de hoofdstad van Nederland! Met behulp van een meute goed volk gaat dit zeker lukken!

Om maar even te beginnen bij de dj’s! Met Florian R & Matthijs G heb je zeker goed volk in handen! Deze jongelingen hebben genoeg talent om nog vele optredens achter hun namen te schrijven. Ook individueel weten ze van wanten! Samen zijn zij de drijvende krachten achter de Minimaal Feestmaal avonden in Studio 80 en hebben ze onder meer achter de decks gestaan bij Voidd, Welcome To The Future en Bla bla. Dat gaat goed komen!

Jesse Ten en Macroscope zijn als Asterix & Obelix en Suske & Wiske! Geen stripfiguren, maar wel twee onafscheidelijke vrienden! Dat is ook wel te merken als ze achter de draaitafels staan. Jesse Ten heeft met zijn residentie in de TWSTd een plekje veroverd in de Amsterdamse scene. Macroscope heeft dit voorheen in Utrecht al voor mekaar gekregen en met optredens in Nijmegen, Groningen en Amsterdam circuleert zijn naam langzamerhand door heel Nederland.

Mister en Miss. Niet getrouwd, maar wel een stel! Tenminste op 7 november, want dan vormen Mr Minoz en Miss Melera één van de vier back2back formaties! Het is niet de eerste keer dat zij de handen in één slaan. Al eerder hebben ze samen mogen proeven van het GZG feestgevoel! Dikke mik tussen die twee dus! Miss Melera draait nu al zo’n 5 jaar en heeft onder andere haar kunsten mogen vertonen op Rockit, Planet Rose en Cocoon! Niet te vergeten dat zij ook zeer goed in staat is haar eigen afterparty te organiseren, zoals ze dat deed in een antikraak woning in Den Haag! Mr. Minoz is goed voor optredens op Planet Rose, GZG Matinee en Club Stalker, om maar enkele te noemen! Genoeg ervaring dus om de vonken van Snotapen on Tour af te laten vliegen!

Tenslotte zijn we aangekomen bij twee Utrechtse helden, die beiden al ervaring hebben met de Snothouse feeling! J. Flannan en Monojack zijn twee talentvolle dj’s, die enige ervaring rijk zijn in de Utrechtse scene. Zij hebben echter geen moeite om de platenkoffers te transporteren naar Amsterdam, om zo de TWSTd te voorzien van een back2back sessie! Beiden zijn tegenwoordig ook aan produceren geslagen! Mensen met interesse check even hun MySpace, zonder meer de moeite waard!

Al met al kunnen we weer een uitzonderlijk goede avond verwachten in de TWSTd met een sterke line-up en goede muziek. Voor degene die al maanden thuis zitten, bedekt onder de magnetron maaltijden, een laagje stof en een kilometers hoge vaat, kom van je luie reet af en kom naar Snotapen on Tour! De rest kan natuurlijk ook gewoon komen! Tijden zijn net als voorheen van 20.00 tot 03.00 met GRATIS entree!

Tot dan!

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Gezelligheid!!

Miss Melera & Mr Minoz :cheer: