Partyflock
 

Bonzai & Chakra Party slaan handen ineen

anoniem gepubliceerd op
Bonzai & Chakra Party slaan handen ineen
13 oktober 2008
Dat Chakra Party wat heeft met de zuiderburen was al even duidelijk. Misschien daarom een niet zo vreemde combinatie. Maar wat gaat dit inhouden, en wat gaan zij samen doen? Bonzai wat bij een ieder bekend staat als het label van de stampende klassiekers is wel degelijk terug op de markt. Met een nieuwe sound, nieuwe artiesten en boordevol verse plannen. Het plan om een aantal feesten op te zetten, waarvan enkele in Nederland. Voordat dit gaat gebeuren allereerst een kennismaking, door middel van een DJ contest, en hiervoor hebben zij Chakraparty uitgekozen.

Het maandelijkse feest op de laatste zondag van de maand in de Rodenburg in Beesd, zal een hele area afstaan aan dit Label en het zoeken naar nieuw talent. Yves Deruyter de bekende naam achter Bonzai, zal worden toegevoegd aan het team van DJ’s, en zal tevens mede jurylid zijn om de beste DJ/live act te kiezen die op zijn/haar beurt alle kansen zal krijgen om met hem een track op te nemen, dit uit te brengen, en als nieuw talent aangekondigd te worden op deze toekomstige feesten. Een geweldige kans om als DJ een carrière te kunnen starten, olv Yves Deruyter himself.

Voor Chakra Party is het een kans om ook nieuw talent een kans te geven te kunnen draaien op dit feest, wat als line up altijd weer een zeer interessante combinatie neerzet. Veelal grote namen, die onder een pseudoniem werken, zoals Dov Elkabas, die vanaf het prille begin Chakra heeft gedragen als Rokkwild. Paul Elstak & Partyraiser, voor Chakra het duo ElektroForze. Igor Mendoza, beter bekent als Stanton. Maar ook een Robin Albers, Jurgen en Ohmna (Johan Cyber). DJ’s die al jaren lang aan de top staan, hebben dit feest een kwaliteitsstempel gegeven van een pittig niveau. Niet zo gek dat Chakra overspoeld wordt door aanvragen van jong en nieuw talent, die staat te popelen om tussen hun helden te mogen staan. En Chakra grijpt deze kans dan ook met beide handen aan, om nieuw talent te laten horen.

Op zondag 26 Oktober gaat het feest beginnen. Bonzai talent room op Chakra! Beide partijen zullen een kandidaat naar voren schuiven Yves Deruyter, zal het spektakel nauwkeurig volgen. Om de zekerheid te hebben dat hij niets mist van de nieuwe talenten, zal tijdens zijn set, de vertrouwde Chakra DJ Phillou, afkomstig uit België, draaien in de talentroom. Tevens zal hij laten horen wat de sound van nu is. Wat past bij Chakra & Bonzai: Progressief! De spits zal worden afgebeten door een wel heel jong talent. Bowie! Hij zal het gaan opnemen tegen ???? Wie er door gaat wordt 14 dagen later bekend gemaakt via de site www.bonzaimusic.com en www.chakraparty.nl

8 opmerkingen

Bonzai is the Shizzle!!!!!!!!!!!
 
Goed bezig :cheer:

(k)
 
De ouwe shit van Bonzai is da bomb

:respect:
vet!!!:respect: :bounce:
Uitspraak van verwijderd op maandag 13 oktober 2008 om 19:09:
De ouwe shit van Bonzai is da bomb

Idd!

:respect: BONZAI :respect:
Dus iedereen weet wel waar zij of hij de 26 moet zijn om 15:00

RODENBURG BEESD:D
laatste aanpassing
Ben er bij :cheer: